Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

prosím pomoc(klepání při rejdu+při.rychl)

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všem.

budu moooc vděčný Vám zkušeným když mi aspoň malinko poradíte.

začnu 1 otázkou:

při rejdu do prava a následným přidáním plynu začne se ozývat bouchání na levé straně - mam pocit ,že se to tady řešilo ,ale myslím si ,že to je hemo.kloub - sice jsme měnili manžety a kloub byl v pořádku řádně jsem ho promazali , ale tento problém nastal po týdnu opravy manžet..možná se se pletu?:nevim

2 otázka

nad rychlost 3 při menší rychlosti nic - když je auto zahřáté a při přidání pedálu(plyn) začne auto divně klepat(hučet),jakmile sundám nohu z pedálu tak nic prostě jenom když přidám plyn...zvuk mi připadá že jde mírně z leva ve předu - napadá mě zmíněný kloub?nebo poloosa či nějaké nerovnosti ve spojce?

snad tak nějak sem to popsal srozumitelně jakýkoli otázky zoodpovím.

předem děkuji za poradu ;)

Odesláno

tak popravdě ten kloub sem jsme nějak nezkoumaly vyndali a zase nasadili ale byl ok ,trebas sem měl smůlu a odešel po tý vyměně manžety ale pouze tipuji:nevim

Odesláno

Nepadla ti tam třeba nějaká nečistota?Ale zas by to bylo moc rychle odrovnaný.Nejde mi do hlavy že to tak rychle(po tydnu) začalo klepat.Zvedni to na hever a dej si tam plnej rejd na tu stranu kde ti to dělá a toč kolem na neutrál.Uvidíš jestli to bude něco dělat.Mě to tenkrát u 309 při tom plnym rejdu pěkně cvakalo a byl kloub v háji.Jinak ti asi moc neporadím

Odesláno

ok zkusim ale mam pocit že se to projevuje pouze při plné zátěži..

docela sem se tím jist ,že to jen ten kloub.

spíše mi vrtá hlavou co může to klepání když přidám ten plyn nemohu tak na dálnici jet rychleji..:nevim

Odesláno

pod tou zatěží jsem to měl to samý.jak jsem ubral plyn tak v pohodě,ale bylo to i na tom heveru poznat.Je pravda že jsem měl tu poloosu vymlácenou hodně

Odesláno

1.Tiež si myslím, že to može byť kĺb. U mňa sa to prejavovalo najprv len pri plnom rejde. Neskôr to klepalo aj pri miernejšom zatočení. Skús vôlu na poloosiach.

Odesláno

1 určitě levý homo. kloub vyměnil bych ale oba dva.....já sem nedávno měnil manžety taky a v mazivu sem našel kamínky malé a vyměnil sem manžetu a mazivo a klepání bylo pořád takže musím koupit také nové klouby......jak dojíždím na křižovatku a dám do neutrálu třeba klepe takže jak říkám tak jako u mě to bude kloub.

http://pirate-hill.7x.cz/pirate-cars/peugeot-405-mi-16.html

[upravil dne 4/6/08 oNe.John]

Odesláno

Kup si repasovanou poloosu--starou musíš vrátit--a konečně ji vyměň :myslim

Možná by bylo vhodné--při dotazu na servis--prozradit typ auta,atd.atd.atd.....

[upravil dne 11/6/08 ozzy1956]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...