habada Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 ahoj všem. budu moooc vděčný Vám zkušeným když mi aspoň malinko poradíte. začnu 1 otázkou: při rejdu do prava a následným přidáním plynu začne se ozývat bouchání na levé straně - mam pocit ,že se to tady řešilo ,ale myslím si ,že to je hemo.kloub - sice jsme měnili manžety a kloub byl v pořádku řádně jsem ho promazali , ale tento problém nastal po týdnu opravy manžet..možná se se pletu? 2 otázka nad rychlost 3 při menší rychlosti nic - když je auto zahřáté a při přidání pedálu(plyn) začne auto divně klepat(hučet),jakmile sundám nohu z pedálu tak nic prostě jenom když přidám plyn...zvuk mi připadá že jde mírně z leva ve předu - napadá mě zmíněný kloub?nebo poloosa či nějaké nerovnosti ve spojce? snad tak nějak sem to popsal srozumitelně jakýkoli otázky zoodpovím. předem děkuji za poradu Citovat
EXI.60 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Jak jsi poznal nebo zkoušel,že ten kloub máš dobrej? Citovat
habada Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 tak popravdě ten kloub sem jsme nějak nezkoumaly vyndali a zase nasadili ale byl ok ,trebas sem měl smůlu a odešel po tý vyměně manžety ale pouze tipuji:nevim Citovat
EXI.60 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Nepadla ti tam třeba nějaká nečistota?Ale zas by to bylo moc rychle odrovnaný.Nejde mi do hlavy že to tak rychle(po tydnu) začalo klepat.Zvedni to na hever a dej si tam plnej rejd na tu stranu kde ti to dělá a toč kolem na neutrál.Uvidíš jestli to bude něco dělat.Mě to tenkrát u 309 při tom plnym rejdu pěkně cvakalo a byl kloub v háji.Jinak ti asi moc neporadím Citovat
habada Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 ok zkusim ale mam pocit že se to projevuje pouze při plné zátěži.. docela sem se tím jist ,že to jen ten kloub. spíše mi vrtá hlavou co může to klepání když přidám ten plyn nemohu tak na dálnici jet rychleji.. Citovat
EXI.60 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 pod tou zatěží jsem to měl to samý.jak jsem ubral plyn tak v pohodě,ale bylo to i na tom heveru poznat.Je pravda že jsem měl tu poloosu vymlácenou hodně Citovat
pastorek Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 1. Určite homokinetický kĺb. 2. S veľkou pravdepodobnosťou tiež ten kĺb. Citovat
emo Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 1.Tiež si myslím, že to može byť kĺb. U mňa sa to prejavovalo najprv len pri plnom rejde. Neskôr to klepalo aj pri miernejšom zatočení. Skús vôlu na poloosiach. Citovat
oNe.John Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 1 určitě levý homo. kloub vyměnil bych ale oba dva.....já sem nedávno měnil manžety taky a v mazivu sem našel kamínky malé a vyměnil sem manžetu a mazivo a klepání bylo pořád takže musím koupit také nové klouby......jak dojíždím na křižovatku a dám do neutrálu třeba klepe takže jak říkám tak jako u mě to bude kloub. __________________________________ http://pirate-hill.7x.cz/pirate-cars/peugeot-405-mi-16.html [upravil dne 4/6/08 oNe.John] Citovat
habada Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 oki počítám s tím.nemam s tím zkušenosti ,ale vyplatí se tedy udělat pouze klouby jes¨li to jde?nebo rovnou celou poloosu?(repas či novou?) Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Kup si repasovanou poloosu--starou musíš vrátit--a konečně ji vyměň Možná by bylo vhodné--při dotazu na servis--prozradit typ auta,atd.atd.atd..... [upravil dne 11/6/08 ozzy1956] Citovat
habada Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 oki koupim uvidim na kolik to vyjde snad to bude ono.myslim ze se vyplati koupit obe nové poloosy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.