Simik79 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Mam proble s čerpadlem, nechce me sepnout, když ho napojim natvrdo tak motor naskočí, ale s tim že beží čerpadlo furt, což neni řešení na furt, dlouho by to nevydrželo:aut jedna se o model GTi 1,6 r.v. 89, zkoušel jsem menit relé, ale to nepomohlo. Problem je, že jsem ho koupil jako nepojízdné, takže dokonce nevim zda nekde neco neschazí, nemel by nekdo alespon foto motoru. Aspon bych to mohl prolezt předem dík za nejakou radu. takže, včerejší novej objev, promeřoval sem přivod do relatka přes zkoušečku, kde me to ukazalo při zapnutem kličku 3x napeti, pak sem zkusil promeřit pro me nezname přivody, takže sem zapojil zkoušečku na kostru a když sem se dotkl jednoho přivodu ( viz. obrazek ) tak se najednou ozvalo čerpadlo, po přiložení zkoušečky zabzučelo asi na 1-2 secundy, po odendaní zkoušečky od přivodu se to opakovalo 1-2 secundy. Neví nekdo co by tu melo byt, patrne by to melo byt zapojeno, nebo me schazí nejakej díl. [upravil dne 4/6/08 Simik79] Citovat
Simik79 Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 hura, konečne sem sem dostal obrazek Citovat
pastorek Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Napíš sem typ motora. Stačí tie písmená pred číslom motora. [upravil dne 4/6/08 pastorek] Citovat
Simik79 Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 TYP 180Z 1CT61 +jeste obrazek motoru Citovat
Simik79 Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 schanel jsem nejake foto a nikde nic:myslim Citovat
Simik79 Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 tak už sem si nevedel rady, tak pujde na lečení v pondelí jde na opravu, ale dle prvního nazoru, me tam prej schazí hlavní relé, tak uvidime Citovat
Simik79 Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 HEUREKAAAAAA jedééé, ted drapnul a podržte me, celej problem byl v tom, jak se nasazuje relatko tak tech 7 kontaku jak tam je tak jeden vevnitř byl celej vymyčkanej, tudiž relatko tam nedošahlo , soused co dela auta nahodou přišel a kouknul nato a řika, tady to maš nejake vymačkane, tak uhnul s kontaktem do strany na relatku a řikam to stejne nechnapne a najednou vrnnnn a bylo :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.