Marcel505 Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Chlapi, určitě jste viděli reklamu na Fernet Stock, kde na pláži chlapík vypustí svojí přítelkyni. Tak si říkám, která verze ženského pohlaví je lepší, ta bez vypouštěcího ventilu nebo ta s vypouštěcím ventilem? Jinak si tedy myslím, že o diskriminaci žen se v žádném případě nejedná! [upravil dne 1/6/2008 Marcel505] Citovat
jozefsv Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 reklama stara ale dobra.bral by som tu s ventilom:D Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 :D:D ...vidím tu nafukovací manželku... jak jí vždycky před večeří vytáhnete v garáži ze skříně, nafouknete, aby tedy šla něco dělat.... a ona vám to jednou, dvakrát spolkne a potřetí už se sama propíchne špendlíkem, aby měla klídek :D Citovat
MirasCC Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka ... a ona vám to jednou, dvakrát spolkne a potřetí už se sama propíchne špendlíkem, aby měla klídek :D Prožil jsem víkend ve společnosti lidí postižených zaraženou pubertou, tak prosím omluv moje lehce úchylné uvažování. Nicméně po prvním přečtení jsem to pochopil lehce \"jinak\" a velmi se divil, co nám to tu píšeš :D Citovat
Marcel505 Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Netopýrka ... a ona vám to jednou, dvakrát spolkne a potřetí už se sama propíchne špendlíkem, aby měla klídek :D Prožil jsem víkend ve společnosti lidí postižených zaraženou pubertou, tak prosím omluv moje lehce úchylné uvažování. Nicméně po prvním přečtení jsem to pochopil lehce \"jinak\" a velmi se divil, co nám to tu píšeš :D No u Netopýrky nikdy nevíš jak to myslela... ...a když se jí na to pak na srazu zeptáš, usměje se, a někdy i zčervená. Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 ..teda Míro, teda Marceli.... :D co to ze mě zas děláte.... samozřejmě to bylo myšleno tak, že ideální žena je nafukovací, polyká a když náhodou nechce, tak si na znamení toho \"NIC NEBUDE\" propíchne ehm....podvozek..... sicherheinzkou.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka ..teda Míro, teda Marceli.... :D co to ze mě zas děláte.... samozřejmě to bylo myšleno tak, že ideální žena je nafukovací, polyká a když náhodou nechce, tak si na znamení toho \"NIC NEBUDE\" propíchne ehm....podvozek..... sicherheinzkou.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No Net? :o:o :D:D:D:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Netopýrka ..teda Míro, teda Marceli.... :D co to ze mě zas děláte.... samozřejmě to bylo myšleno tak, že ideální žena je nafukovací, polyká a když náhodou nechce, tak si na znamení toho \"NIC NEBUDE\" propíchne ehm....podvozek..... sicherheinzkou.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No Net? :o:o :D:D:D:D:D No jo, já bych s propíchlou taky nechtěl nic mít... Kór kdyby si tím propíchla jednu a tu druhou ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.