Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s výměnou palivového filtru.Jde mi hlavně o postup při demontáži víčka.Motor 2.0 Hdi.Najde se někdo, kdo by poradil?

Díky všem

Odesláno

Je tam závit a hlavně musiš odpojit ty rychlospojky na víku filtru....potom to normálně povol.....a hlavně po výměně filtru nasadit zpět spojky a balonkem natlačit naftu a seshora víka fitru je odvzdušnovák tak odvzdušníš filtr jinak se ti to zavzdušní a zdechne.

Odesláno

Já to právě zkoušel povolit ( samo bez hadiček ), jenže to šlo pootočit jen o čtvrtinu a poměrně velkou silou.Pak už jsem měl strach, aby to neprasklo.Je to normální, aby to šlo takhle ztěžka?:(

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Já to právě zkoušel povolit ( samo bez hadiček ), jenže to šlo pootočit jen o čtvrtinu a poměrně velkou silou.Pak už jsem měl strach, aby to neprasklo.Je to normální, aby to šlo takhle ztěžka?:(

brzdí to asi těsnící gumička...je to závit asi o 2 otočkách a mělo by to jít ven ale nevím jaký máš r.v. a jestli máš novější tak jestli se nedělaly jiné filtry

Odesláno

r.v. 2/05, těsnící kroužek byl trochu vidět, měl jsem za to, že to normálně povolím, ale ten odpor mě vážně docela zarazil.Nerad bych si \"vydělal\".:myslim

Každopádně díky za pomoc.

[upravil dne 1.6.08 pkr]

Odesláno
Původně zaslal: pkr

r.v. 2/05, těsnící kroužek byl trochu vidět, měl jsem za to, že to normálně povolím, ale ten odpor mě vážně docela zarazil.Nerad bych si \"vydělal\".:myslim

Každopádně díky za pomoc.

[upravil dne 1.6.08 pkr]

Já mám 1/05 takže by jsme měli mít stejný filtr.....a jak to budeš utahovat tak ti to potom dál nepujde protože je tam po našroubování doraz aby to nešlo dál...vem jsi požadovaný klíč a uvidíš že víko pujde povolit....

Odesláno

Jasně, na ten doraz jsem to dotahoval, když jsem to vracel z5.Ještě jednou díky a přeju hodně kilometrů bez větších problémů.Já mám auto od loňského listopadu a zatím naprostá spokojenost.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...