Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

9. mini sraz Vysočina  

1. 1. 9. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: cracken

Ahoj,sem tu novej s Fiatem Ulysse 2,O i.Rád se za Váma mrknu do Ždáru budu poblíž.:roker

Toz to jo. To je takovy ten velky fiat???

Ano tak něco mezi osobákem a dodávkou.Takže v 13:00 v Šakalově :papa

Odesláno
Původně zaslal: John

Pro pražáky: V kolik asi tak plánujete odjezd z Práglu?? jestli pojedeme nějak společně a nebo se slezeme až tam? :myslim

z Prahy nakonec pojede asi jenom Vendulka, tak tu by si mohl treba vzit sebou..:)

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: cracken

Ahoj,sem tu novej s Fiatem Ulysse 2,O i.Rád se za Váma mrknu do Ždáru budu poblíž.:roker

Toz to jo. To je takovy ten velky fiat???

JJ, to je naše ošklivější ségra :D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

z Prahy nakonec pojede asi jenom Vendulka, tak tu by si mohl treba vzit sebou..:)

??? to jako nikdo nakonec nejede?? to je teda dobrý..... Co vím psalo víc lidí,že dorazí samotný se bojím.. ještě si mě tam necháte :D a co ja pak..... :aut :aut :aut

Odesláno

jedu jen ja johne :) takze uz je cas na otazku: chcete me? :D

mini cist za sebou prispevky: jede jen vendulka, je to nase osklivejsi segra je super :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

jedu jen ja johne :) takze uz je cas na otazku: chcete me? :D

mini cist za sebou prispevky: jede jen vendulka, je to nase osklivejsi segra je super :D

Chcete mě??? to se tu draží nějaký zviřátko nebo jak??? REJP :aut :aut :aut :aut :aut :aut

To asi bude bolet..... :D

Odesláno

??? to jako nikdo nakonec nejede?? to je teda dobrý..... Co vím psalo víc lidí,že dorazí samotný se bojím.. ještě si mě tam necháte :D a co ja pak..... :aut :aut :aut

takovej velkej kluk ze by se bal jet sam??.. :aut:D

bohuzel, Vvitty nemuze a Miras zrusil auto.. takze z Prahee opravdu asi \"jen\" ty a Vendulka..:)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

takovej velkej kluk ze by se bal jet sam??.. :aut:D

bohuzel, Vvitty nemuze a Miras zrusil auto.. takze z Prahee opravdu asi \"jen\" ty a Vendulka..:)

Já jsem malinkej..... a Miras vím :( Ale měl jsem za to,že mělo jet víc lidí z Práglu...Upřímně když by Miras chtěl jet ho můžu někde naložit aby nepřisel o tu srandu u Vás..... :P

Odesláno

Johne, mas jediny stast, ze mam nakopnutou nohu, takze kopnout te nemuzu a uteces mi bez jakekoli snahy, ale pockej, jestli to do soboty vylecim!!! :D

Bedo, on se asi boji jet se mnou :D

Odesláno

Já jsem malinkej..... a Miras vím :( Ale měl jsem za to,že mělo jet víc lidí z Práglu...Upřímně když by Miras chtěl jet ho můžu někde naložit aby nepřisel o tu srandu u Vás..... :P

treba se k vam prida, netusim.. co jsem s nim mluvil naposledy tak jsme se bavili jen o Sebetove..

Odesláno

Johne, mas jediny stast, ze mam nakopnutou nohu, takze kopnout te nemuzu a uteces mi bez jakekoli snahy, ale pockej, jestli to do soboty vylecim!!! :D

Bedo, on se asi boji jet se mnou :D

A dost :xvul odemně.... Vendulko nechci rejpat ale myslím,že ti uteču i kdyby jsi byla 100% fit..... ale to je jedno ... a bát se s tebou... jak bych mohl... :D :D :D :D :D :D :D

Každopádně pokud ten můj wágen bude provozu schopnej a něco neumře tak mám vplánu dorazit aby se neposlouchalo,že Praha zase nedorazila atd :)

Odesláno

no, kdybych byla 100% fit, tak uz by to zalezelo na % tveho fit :D

tak ja se kdyztak prifarim k tobe :)

Bedo.....davej si bacha :)

Ok mám pocit,že na to abych ti utekl nemusím být fit vůbec. :aut A přifaříš... pokud nevezmu sebou nějakou stopařku ... VTIP :D

Veřer písnu Mirasovi jestli by nechtěl jet taky uvidíme.

2Janča: snad nás bude víc alespoň ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...