Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

9. mini sraz Vysočina  

1. 1. 9. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Cas leti jako voda a mame pred sebou jiz 9ty mini srazek Vysocina. Sraz by se mel konat dne 5.7 od 15ti hodin. Mame tu dva navrhy na provedeni srazu a proto bych rad vedel o co mate vetsi zajem a tomu dali svuj hlas.

Muzem sraz nechat ve stejnem duchu jako vzdy a to sraz na namesti v Havl. Brode, kavarna a navecer presun Rebel hospudky.

Tentokrat zde ale padl navrh ze by se tento letni sraz mohl odehrat i v trosku jinem duchu. Bylo by to takove venkovni posezeni. To by ovsem znamenalo absenci bile cokolady..:D

AKTUALIZACE!!

13:00 sraz na namesti ve Zdare zde:

http://www.mapy.cz/#x=136577984@y=134092000@z=16@mm=FP@ax=136576560@ay=134090...

13:30 presun na Zelenou horu, parking, mala prochazka a prohlidka kostela..

http://wiki.mapy.cz/index.php/Zelen%C3%A1_Hora_-_kostel_svat%C3%A9ho_Jana_Nep...

15:00 po prochazce a prohlidce kostela presun do Polnicky..

http://www.tadyjeto.cz/fotoalbum/-----vysocina/salon-expres-vagon-polnicka/779

Rozhodnuti tedy necham na Vas, me se obe varianty zamlouvaji a zmene se nebranim..:) prosim vsechny ucastniky srazu aby hlasovali. Tesim se na Vas! :papa

[upravil dne 2/6/2008 Béďa]

[upravil dne 2/6/2008 Béďa]

Odesláno

Tak se mnou se tak nějak počítá a určitě ráda přijedu:D

Hlasovala jsem pro venkovní posezení,protože bude léto a v kavárně je dobře spíš v zimě a bude to aspoň pěkná změna:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Tak se mnou se tak nějak počítá a určitě ráda přijedu:D

Hlasovala jsem pro venkovní posezení,protože bude léto a v kavárně je dobře spíš v zimě a bude to aspoň pěkná změna:super:super:super

:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Ach tak,ale máte dobrý nápady:super

Ja tam dneska tak lezel na travicce u rybnicku, popijel cerne piwko, pozoroval mumraj a rikam si: Kurna, proc to neudelat tady???

Odesláno

U Žďáru? 50km, to se mi docela zamlouvá :)

Hlasuju že chci změnu, i když u mě to těžko nazývat změnou vzhledem k tomu že jsem tam nikdy nebyl :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

John: restu mas az, az..:P takze doraz ;)

:xvul Nj to vím moc dobře ale v červenci toho mám opravdu až až.... Šebetov,svatbu(kamaráda :P),službu,a jestě jednu akci..tak to znamená,že každý víkend budu někde... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...