marčelino7 Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Ahojte všichni mám pár otázek 1. Měl někdo z Vás odmontovaný nárazník na 307 po faceliftu ?,potřebuju se dostat k nadržce na ostřikovače pokud nemá přepad tak mi teče:o Kdyby byl postup jak na ten nárazník vůbec bych se nezlobil! 2. Co se dolívá do te nadržky pod ostřikovačem? Díky moc všem chystám se na dovolenou a zatím mi to auto jen dává zabrat Citovat
m!lan Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Nazdar! 1. Neviem ci ti to pomoze, ale ja som mal minule vypadnute len to hrdlo, co ide do nadrzky ostrekovacov a tak ked som nalial plnu nadrzku, tak sa mi voda zacala valit pod auto, je tam take semitne tesnenie a to hrdlo je z dost tvrdeho plastu a tak to tam zle drzi. Pri kazdom dolievani si dam pozor aby som nesiel s hladinou az na doraz a je to v pohode. 2. Ak myslis tu nadrzku co je na nej ta silueta volantu, tak tam sa dolieva olej do posilnovaca riadenia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.