Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau vschni...vcera jsem sledoval debatu o programu peugeot laser...da se pry koupit nekde z ruska za 1500,-...me se ho povedlo stahnout zazipovanej z www.torrenz.com..bohuzel s tim mam problem to rozjet takze kdyby se tu nasel nejaky machr co to rozchodi,bylo by to pro vsechny urcite fajn...mej te se

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

cau vschni...vcera jsem sledoval debatu o programu peugeot laser...da se pry koupit nekde z ruska za 1500,-...me se ho povedlo stahnout zazipovanej z www.torrenz.com..bohuzel s tim mam problem to rozjet takze kdyby se tu nasel nejaky machr co to rozchodi,bylo by to pro vsechny urcite fajn...mej te se

kdyby jsi četl diskuze tady na foru pochopil bys že je tady gratis internetový prohlížeč ND , s aktualnim ceníkem a doplňky . To vše bez zasraní pc datama a hlavně v češtině.

Co ty na to?:roker

Odesláno

kdyby jsi četl diskuze tady na foru pochopil bys že je tady gratis internetový prohlížeč ND , s aktualnim ceníkem a doplňky . To vše bez zasraní pc datama a hlavně v češtině.

Co ty na to?:roker

pouze jsem reagoval na to co se tu vcera probiralo a pochybuju o tom,ze nekdo sem da originalni program od peugeota ktery se pouziva v autorizovanych servisech

Guest servisman
Odesláno

co jsem koukal tak používají servicebox,když jsem posledně nakupoval;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Peugeot laser se nepoužíva už skoro rok , platí to i pro citroen.

Autorizáky použivají servis boxy, přesně jak píše Honza.

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

Peugeot laser se nepoužíva už skoro rok , platí to i pro citroen.

Autorizáky použivají servis boxy, přesně jak píše Honza.

přesně a dokonce ND pro citroen je o něco levnější co jsem koukal :super

Honzo je to 50% na 50% něco je levnější v citroenu něco v peugeotu

Guest servisman
Odesláno

to jo proto zjistit cenu a pak nakupovat já jsem zatím koukal po řemenici u C 3500 a P 3900

[upravil dne 31/5/08 honza406]

Guest servisman
Odesláno

o tom jsem uvažoval ,ale musím se na tu svou podívat vyzkoušet,zdali je KO

Guest servisman
Odesláno

dej tam pevnou řemenici P 2200,-

koukal jsem mají je i v Autobenexu je to novinka a cena je 2671 Kč/obj č.SA5150K60/ a tam je i sleva pro řádné členy :super

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Free-style

Překvapení !!!

dik za stranku

a je tam i toho více budeš spokojen :super

Odesláno

]

a je tam i toho více budeš spokojen :super

mno uz jsem se registroval,ale zatim jsem nenasel co hledam..porad mi to tam hlasi nejakou chybu..nenalezeno ci co...asi si to nejspis budu muset predplatit aby me to tam pustilo...tu remenici chces original nebo druhovyrobu?

Odesláno

a co hledáš ???

řemenici si splaším není problém mám i odkaz někde na jednoho co má citroeny

hledam kompletni elektroinstalaci..protoze mi nejde klakson a uz fakt tapu co s tim...

mam tipka u stangla a dela docela dobre ceny...kupoval jsem spojkovou sadu od LUKy za 1900,- docela dobra cena ne?? ale nejak mi to v servisu zmrsili a ted mi to jako cvakne kdyz ji pustim

Odesláno

elektroschémata tam nenajdeš to tam není bohužel

proto jsem prave chtel zkusit ten peugeotlaser...nevis nahodou o nejakem dobrem vrakaci kolem Prahy? vim akorat o jednom smerem na Cesky Brod ale tam se s nima moc neda mluvit

Guest servisman
Odesláno

To musíš na OK406 ,minisrazy se dělaly loni,letos bohužel ani jeden.Jinak občas se provozovaly i komorní pracovní minisrazy u něj v garáži,ale ustalo to .

[upravil dne 31/5/08 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...