Free-style Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Zdravim vsechny..muze mi nekdo poradit co s klaksonem na 406..prestal mi z niceho nic fungovat.Pojistky jsou OK a klakson kdyz napojim primo na baterku funguje..Kabely jsem taky prohlizel a nic jsem nenasel...Docela me to stve,protoze ho v Praze clovek docela casto potrebuje.Dik za napady [upravil dne 30/5/08 Free-style] Citovat
Gargamell Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Tak to bude asi ten spínač... řekl bych. Asi do toho moc silně a často tlučeš Citovat
BOSSCZ Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 A na jaký to je auto? Model? Na 306ku bych doma měl jeden kousek zbytečnej:D Citovat
jarajarda Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 No mě na 306 taky nefunguje, ale obávám se že to bude v páčce.... Citovat
Free-style Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 to je taky moznost,ze do toho moc tlucu:D ale to by se zase mohl splasit airbag a mel bych vystarano:mrk Citovat
Free-style Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 spinac jsem taky zkousel..mel jsem to cele rozebrane..byl tam teda vypadlej kabel,ale to bylo k roznetce od airbagu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Ja som videl, ze jedna trnavska firma montuje tie obrovske klaksony. Montaz aj s matrosom 18 000Sk Montovali sa dva klaksony, a jeden je dlhy pod cely podbeh. Tj popod celel podbehy mas klaksony A ked s tym zatrubis pri niekom, tak sa ide posrat Boli na to take funny vide, ze cavo isiel okolo zastavky kde bolo plno ludi a zatrubil. Citovat
Free-style Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 klakson za 18 000 Sk to je mazec...to musi svlikat i zensky na ulici:D Citovat
Kdo Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Odpoj oba kabely od klaksonu. Měl by být napájený stálým \"+\" od zapalování a přes páčku kostřen, tím klaksonuje. Změř, jestli na jednom z vodičů je po zapnutí zapalování stálý \"+\" (např. žárovku na ten vodič a a na kostru) a na druhém, když zmačkneš tlačítko na páčce se objeví kostra (žárovka zapojená na oba vodiče. Tím zjistíš, v které větvi je problém. Citovat
Free-style Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 diky za tip...zkusim to... Citovat
Free-style Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Kdo Odpoj oba kabely od klaksonu. Měl by být napájený stálým \"+\" od zapalování a přes páčku kostřen, tím klaksonuje. Změř, jestli na jednom z vodičů je po zapnutí zapalování stálý \"+\" (např. žárovku na ten vodič a a na kostru) a na druhém, když zmačkneš tlačítko na páčce se objeví kostra (žárovka zapojená na oba vodiče. Tím zjistíš, v které větvi je problém. a nevis jestli ma klakson nejaky rele? [upravil dne 30/5/08 Free-style] Citovat
genzer Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 rele je v pojistkove skrince u motoru a je to tusim prvni(nejblize ke svetlu) neboli v pravem dolnim rohu,kdyz stojis pred autem) [upravil dne 30/5/08 genzer] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.