Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR  

1. 1. 2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Původně zaslal: jarajarda

a von je to dokonce značkový sraz vozů FIAT, a vy mi nic neřeknete. ste to chtěli zatajit před minimaxou, co :bacha:bacha:bacha

Vážně? O tom nic nevím podrobnéosti budu vědět ve středu, jdu na schůzi do pivovaru.

no jasně info ZDE

:D No vidíš, to mě mohlo napadnout:D

Guest minimaxa
Odesláno

kdyby to bylo na vás moc velký, tak to smažu, jinak je to přímo ze stránky pořadatele :myslim

Odesláno

Několik technickej dotazů:

1)proč není na plagátu nápsáno sraz Peugeotů..:bacha:D

2)když se jede na sraz tak se platí taky vstupný??Na stánkách tech pořadatelů sice píšou že veteráni maj vstup zdarma a já si zrovna nemyslim že moje auto už je veterán (no rok 1998??):):myslim

Odesláno
Původně zaslal: killer

Několik technickej dotazů:

1)proč není na plagátu nápsáno sraz Peugeotů..:bacha:D

2)když se jede na sraz tak se platí taky vstupný??Na stánkách tech pořadatelů sice píšou že veteráni maj vstup zdarma a já si zrovna nemyslim že moje auto už je veterán (no rok 1998??):):myslim

:D:D no, nejsem si jist, ale těch pár korun nikoho nezabije, i kdybychom nakonec to vstupné platit museli, ale měli bychom ho být ušetřeni, tak se nelekni a přijeď, budu se těšit krajane:super

Odesláno

Program:

Příjezd ke Konrádu od 9:00

MOžnost občerstvení, pro jistotu něco s sebou, okolo poledne bych to viděl na slalom, možná krátkou orientační soutěž, ale o dost kratší než byla ta minulá vzhledem k času.

Zhruba v 15:30 přesun v Peugeot-koloně k hospůdce do Jablonce, je někdo proti, udělat to v té restauraci, co posledně?

Odesláno

ne,ta hospudka byla fajn? a co ten autofest, myslel jsem ze budem soucasti jejich kolony? jinak uz se moc tesim!jeste cekam jestli se mi ozvou dve slecny kazda ve svym peugeotu!

Odesláno
Původně zaslal: killer

Chtěl bych se zeptat jestli termín 21.6. platí protože na stránkách AUTOFESTU se píše že byl odsunut až na 9.8.?A do jaký že hospody se to má do Jablonce odjed?

Aha, tak to vidím prvně, to je čerstvé, takže alespoň budeme mít prostor sami pro sebe. Do 9.8. je čas, tak bychom možná udělali další menší letní srázek, ale to ještě promyslím:)

Co se týče hospůdky, posledně jsme byli v Restauraci pod radnicí- bývalé Panoptikum. Do konce tohoto týdne potřebuji vědět počet účastníků:super

Odesláno

Tak lidi jak to vypadá, pojede ještě někdo? Ráno už si začnu psát seznam a odpoledne zajedu do hospůdky zajednat místa:) Prosím kdo se nenahlásil do přihlašovadla, ať tak učiní, díky:)

Odesláno

dotaz pro pořadatele, v kolik hodin máme být na místě? vzhledem k tomu ž proram v Konrádu byl zrušen? a kam máme dorazit? do pivovaru?

Odesláno

dotaz pro pořadatele, v kolik hodin máme být na místě? vzhledem k tomu ž proram v Konrádu byl zrušen? a kam máme dorazit? do pivovaru?

Počítšjte s příjezdem mezi 9-10h. Pivovar, na tom se nic nemění.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...