Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Repro u řidiče.

Recommended Posts

Guest vaclav100
Odesláno

Ahoj jsem novým majitelem 306 1,6 sedan a nehraje mi repro u řidiče,jak se prosím vytahuje nebo jak je zapojen dveřní konektor abych to mohl odzkoušet na jiném repro jestli mám závadu v rádiu nebo vtom dveřním repro.

Odesláno

No mam sedan 1.4 :P

Takze okolo repra je plastova krytka, staci ju troska pritiahnut smerom k sebe a ostane ty cela v rukach. Je tam iba pricvaknuta. Hned sa ty odkryje repro, ktore drzi na 3 hviezdicovych sroboch.

Tie odmontujes, a ostane ty v ruke repro. Pokial tam mas original repro, tak bude tam konektor. Ked budes kupovat nove repro, konektor budes muset odcvaknut a lebo na nove repro pokial nebude od peugeotu ten konektro nepouzijes.

Odesláno

Konektor co jde do dveří má objímku , tou pootočit (bajonetový spoj) a konektor vytáhnout , je velká pravděpodobnost prasklého drátu v konektoru (je tu dost přípěvků na toto téma) . Skus při puštěném rádiu pohnout tím\"husím krkem-izolací\" před spojeným konektorem jestli se na chvíli repro neozve. Tím konektorem jde veškerá elektroinstalace do dveří , takže se liší i počtem \"pinů\"

Odesláno

Ahoj.

Takmer na 100% to bude ten husí krk. Tiež som kúpil 306 a nešiel reprák. Najprv som to neriešil, ale keď mi zostali spustené okná a nešli vytiahnuť, rozobral som pol auta a nakoniec to boli úplne zlomené káble v tom krku. Tá guma sa dá z toho krku trochu odsunúť a uvidíš, či tam je niečo urvané. Iba poriadne otvor dvere a odšrubuj konektor, aby si mal viac miesta.

Odesláno

No ano, v tom krku sa lubili lamat aj kable co isli k centraluuu. Takze moze byt, nakolko s vodicovimi dverami je najviac narabane...

[upravil dne 30/5/08 Lubk0]

Guest vaclav100
Odesláno

Díky za radu nakonec to bylo v tom husím krku,byl tam utržený drát,ale podařilo se mi to opravit.Uvidím jak dlouho to vydrží,jinak budu muset koupit druhý konektor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...