Guest vaclav100 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Ahoj jsem novým majitelem 306 1,6 sedan a nehraje mi repro u řidiče,jak se prosím vytahuje nebo jak je zapojen dveřní konektor abych to mohl odzkoušet na jiném repro jestli mám závadu v rádiu nebo vtom dveřním repro. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 No mam sedan 1.4 Takze okolo repra je plastova krytka, staci ju troska pritiahnut smerom k sebe a ostane ty cela v rukach. Je tam iba pricvaknuta. Hned sa ty odkryje repro, ktore drzi na 3 hviezdicovych sroboch. Tie odmontujes, a ostane ty v ruke repro. Pokial tam mas original repro, tak bude tam konektor. Ked budes kupovat nove repro, konektor budes muset odcvaknut a lebo na nove repro pokial nebude od peugeotu ten konektro nepouzijes. Citovat
kapa Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Konektor co jde do dveří má objímku , tou pootočit (bajonetový spoj) a konektor vytáhnout , je velká pravděpodobnost prasklého drátu v konektoru (je tu dost přípěvků na toto téma) . Skus při puštěném rádiu pohnout tím\"husím krkem-izolací\" před spojeným konektorem jestli se na chvíli repro neozve. Tím konektorem jde veškerá elektroinstalace do dveří , takže se liší i počtem \"pinů\" Citovat
Spiroextra Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Ahoj. Takmer na 100% to bude ten husí krk. Tiež som kúpil 306 a nešiel reprák. Najprv som to neriešil, ale keď mi zostali spustené okná a nešli vytiahnuť, rozobral som pol auta a nakoniec to boli úplne zlomené káble v tom krku. Tá guma sa dá z toho krku trochu odsunúť a uvidíš, či tam je niečo urvané. Iba poriadne otvor dvere a odšrubuj konektor, aby si mal viac miesta. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 No ano, v tom krku sa lubili lamat aj kable co isli k centraluuu. Takze moze byt, nakolko s vodicovimi dverami je najviac narabane... [upravil dne 30/5/08 Lubk0] Citovat
chotemicak Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Nejdřív koukni na ten reprák. Taky mi nehrál a byl na něm jen vypadlej konektor.:mrk Citovat
Guest vaclav100 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Díky za radu nakonec to bylo v tom husím krku,byl tam utržený drát,ale podařilo se mi to opravit.Uvidím jak dlouho to vydrží,jinak budu muset koupit druhý konektor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.