msoli Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Ahojte Dnes mi zacala blikat stopka a vypisovalo mi na palubnom pc engine temp too hight. A zdalo sa mi ze len pri zapnutej klime. Mam 406hdi 80kw 99 novy model. Citovat
Pata Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 moc vysoka teplota - zkontroluj si sahary, jestli jeden stupen sepne, kdyz zapnes klimu Citovat
msoli Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 moc vysoka teplota coho. A co su to tie sahary Citovat
Pata Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: msoli moc vysoka teplota coho. A co su to tie sahary no pise to engine, takze motoru sahary jsou ventilatory u chladice Citovat
msoli Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Ventilator tam mam jeden a ten funguje. Teplota motora je tiez v poriadku. Citovat
msoli Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Nikto mi neporadi? Vazne neviem co s tym.Bojim sa na tom jazdit. Zebi zas neaky elektricky problem? Citovat
msoli Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Takze posledny pokus. Nikto nemal podobny problem? Odpovede su tu na vselico,ale s timto sa nikto nestretol? Citovat
pastorek Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: msoli Takze posledny pokus. Nikto nemal podobny problem? Odpovede su tu na vselico,ale s timto sa nikto nestretol? Je to upozornenie na vysokú teplotu motora. Nabudúce si všimni čo vtedy ukazuje teplomer. Budík a čidlo vysokej teploty sú rozdielne, a je možné že čidlo na vysokú teplotu bude vadné. Orientuj sa hlavne podľa teplomera a či ti spína vetrák na chladiči. Tá kontrolka STOP je viacúčelová. Všimni si čo sa rozsvieti zároveň s ňou. Citovat
msoli Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Cidlo neviem ale vetrak som sledoval a spina vtedy kedy ma. Teplota je v normale 90 stupnov.Ta kontrolka a hlasenie diagnostiky zacne len ked zapnem klimu.Tak neviem Citovat
pastorek Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 To vyzerá na vadné čidlo alebo zlú kostru. Skontroluj kostriace body v motorovom priestore, hlavne vľavo pri pohľade na motor zpredu. Potom skús skontrolovať kontakty na čidlách ktoré sú na skrinke termostatu. Citovat
msoli Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 Skontroloval som a nic som nezistil.Len nechapem,preco to roby len ked zapnem klimu. Ked je klima vypnuta tak v poho ziadna kontrolka. Nemoze sa neako prehrievat klima?Ale preco by potom pisalo teplotu motora? Citovat
pastorek Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Po zapnutí klímy sa má spustiť vetrák tak isto ako pri prehriatí motora. U teba elektronika nerozozná čo nastalo. Máš tam niekde chybu na teplotných čidlách alebo v riadiacej jednotke ventilátora. Skôr to bude tá riadiaca jednotka. Mala by byť niekde pri ľavom kolesi, ak sa nemýlim tak pod tým plastom podblatníka. Skús ju pozrieť či nemá skorodované kontakty. Ak bude v poriadku tak potom jedine servis a diagnostika. Skús si to tu pohľadať a riadiacu jednotku sahár. Bolo toho popísané kopu i s obrázkami. [upravil dne 28/5/08 pastorek] Citovat
msoli Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 Tak bol som na diagnostike a vypisalo chybu cidla alebo rele. O tyzden tam mam ist,tak som zvedavy co to presne je. A uz ked som tam bol,tak som sa servisaka spital ze ze mi ide taky divny zvuk od motora,ked mu zoslapnem pedal take cvakanie. Vravel,ze mam v prdeli vstrekovace.Potom mu na volnobeh stupil na podlahu a skoro som mu vydimel barak.Vravel ze urcite vstrekovace.Ale ked zacal s tymi ciframi za opravu nebodaj za vymenu za novy nooooo hned som sklesol.Ja si myslim ze keby vstrekovace,tak motor ma nepravidelny chod a dimi na modro a spotrebu mam 6,1 a to chodim 70% kratke trate tak neviem. skuste poradit ci by to mohli bit tie vstrekovace alebo nieco ine. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.