Peti Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Mám takový malý problém.:(Jak bych začal noo kolísají mi otáčky a ztrácí to i výkon.Už jsem byl na diagnostice a ukázalo se že lambda sonda vůbec nereáguje tak jsem jí vyměnil,, mám i nový čidlo teploty nasávanýho vzduchu,vyčištěnou klapku, krokáč, vstřiky, nový filtry A ještě mě napadlo že by to mohlo být třeba přeskočený ozub jenže nemůžu najít dírku na zaaretování setrvačník.Tak prosím o radu popř.obrázek :myslim:myslim Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Peti Mám takový malý problém.:(Jak bych začal noo kolísají mi otáčky a ztrácí to i výkon.Už jsem byl na diagnostice a ukázalo se že lambda sonda vůbec nereáguje tak jsem jí vyměnil,, mám i nový čidlo teploty nasávanýho vzduchu,vyčištěnou klapku, krokáč, vstřiky, nový filtry A ještě mě napadlo že by to mohlo být třeba přeskočený ozub jenže nemůžu najít dírku na zaaretování setrvačník.Tak prosím o radu popř.obrázek :myslim:myslim jaký že máš vyměněný čidlo? Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Peti teploty nasávaného vzduchu ještě popiš líp ten problém co ti to dělá. Kdy ti to blbne když je zahřáto jak to škube a tak.. Citovat
Peti Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Otáčky kolísají pořád a škube to taky pořád jen když jedu rychleji tak to není tolik cejtit.Prostě je to zvláštní a štve mě to a kompresi jsem taky měřil a v pohodě.:myslimkdyby si věděl kde je ta díra tak by jsi mi moc pomohl:D Citovat
kujon106 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Jo, mě dělalo něco podobnýho ta 1.4, co sem měl - škubalo, chcípalo, kolísalo, nejelo :-) Z diskuzí jsem vyčetl že to může bejt buďto lambda, nebo voda v benzínu, nebo špatná váha vzduchu. První věc si, jak to čtu, vyřešil, na druhou pomůže taková sráora do benzínu - jmenuje se to Velfobin (stojí to pár korun a mají to u každý benzíny - vyzkoušej), no a třetí možnost (u mě to bylo právě touto) je ta váha vzduchu, aneb snímač průtoku vzduchu (obávám se že snímač teploty je něco jiného) - tu sem vyměnil a bylo po problému Citovat
Peti Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: kujon106 Jo, mě dělalo něco podobnýho ta 1.4, co sem měl - škubalo, chcípalo, kolísalo, nejelo :-) Z diskuzí jsem vyčetl že to může bejt buďto lambda, nebo voda v benzínu, nebo špatná váha vzduchu. První věc si, jak to čtu, vyřešil, na druhou pomůže taková sráora do benzínu - jmenuje se to Velfobin (stojí to pár korun a mají to u každý benzíny - vyzkoušej), no a třetí možnost (u mě to bylo právě touto) je ta váha vzduchu, aneb snímač průtoku vzduchu (obávám se že snímač teploty je něco jiného) - tu sem vyměnil a bylo po problému Obávám se že tu váhu tam bud nemám nebo nevím kde je.Můžeš poradit?? a ta voda tak to nevím ale to by mě asi nesvítila kontrolka zapalování Citovat
kujon106 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 je to takový čidlo z boku na sání (u 1.4), snad vyhrabu foto Citovat
Peti Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: kujon106 Tak tady to je, šéfe :-) no ale, 1.3 má úplně jiný sání a já mám za to že to tam fakt nikde není Citovat
Peti Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 TAK už je to skoro vyřešený:Drozvody byly skočené o zub a ještě k tomu krokový motorek nějak nereaguje=proto ta mrtvá lambda:myslim [upravil dne 6/6/08 Peti] Citovat
Peti Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 jo a ještě jsem předtím přemýšlel o tom že by mohl být přicpanej výfuk tak jsem ho vyhodil a přišel jsem na to že katík je vybranej což byl zajímavej poznatek tak jsem za to dal jen trubku a na konci mam nerezovej rádoby tlumič s průměrem po celý dýlce 10cm takže mazec:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.