Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám xsd schéma a vygenerovanej xml dokument. Dá někdo tip na rozumnej validátor? Potřebuju freeware, je jedno jestli online nebo instalovatelnej.

EDIT:// Jo a poznámka pro tučnáky - my tu fungujeme na widlích :D:aut

[upravil dne 26/5/08 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Musíš umět číst mezi řádky, v prvním příspěvku píšu že mám xsd ;)

a bylo to tam i predtim? :myslim:ticho to vis, jeste jsem byl rozespaly :mad:

Odesláno

Pata: Jj, bylo to tam. Já vím, ty přes den spíš a po nocích pak zkoušíš z Ubuntu dělat operační systém :aut

Ten xmlme validátor je nějakej podivnej. Validace samotnýho xsd na stránkách W3C mi projde bez chyb, tenhle validátor mi v něm hlásí chybu...

Odesláno

Pata: Jj, bylo to tam. Já vím, ty přes den spíš a po nocích pak zkoušíš z Ubuntu dělat operační systém :aut

Ten xmlme validátor je nějakej podivnej. Validace samotnýho xsd na stránkách W3C mi projde bez chyb, tenhle validátor mi v něm hlásí chybu...

Kdepak, ja jsem pilny student :aut:aut:aut

OT: zkousel jsem v ubuntu pripojit druhy LCD k notebooku a pak ho otacet a otocit to softwarove.. no a ted mi nabootuje Ubuntu, obraz se otoci o 90st a kousne se x-server :grr:D:D:D

Odesláno

Jo, pokusy s otáčením displeje chápu, dost často je to užitečná záležitost. Třebas takový otočení displeje náhodně stisknutou klávesovou zkratkou o 180° a následný hledání toho, jakže se to přepíná zpátky (to už pomocí myši) je výborná zábava, doporučuju :D

Odesláno

Jo, pokusy s otáčením displeje chápu, dost často je to užitečná záležitost. Třebas takový otočení displeje náhodně stisknutou klávesovou zkratkou o 180° a následný hledání toho, jakže se to přepíná zpátky (to už pomocí myši) je výborná zábava, doporučuju :D

Jj, to jsem delaval spoluzakum pri hodinach programovani..... Nejlepsi bylo, jak jich to par vzdalo a dal tukali zdrojak s hlavou o 90st otocenou..... :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...