MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Mám xsd schéma a vygenerovanej xml dokument. Dá někdo tip na rozumnej validátor? Potřebuju freeware, je jedno jestli online nebo instalovatelnej. EDIT:// Jo a poznámka pro tučnáky - my tu fungujeme na widlích [upravil dne 26/5/08 MirasCC] Citovat
Pata Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 http://www.jaknaweb.com/validator http://validator.w3.org ? (nemam s tim zadne zkusenosti) [upravil dne 26/5/2008 Pata] Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Lentilka: Pata: Díky, ale to není co hledám. Potřebuju validovat oproti dodanýmu schématu. Citovat
Pata Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 MirasCC: nespecifikoval jsi pozadavky :aut:aut Edit: a co tohle? http://www.xmlme.com/Validator.aspx [upravil dne 26/5/2008 Pata] Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Musíš umět číst mezi řádky, v prvním příspěvku píšu že mám xsd Citovat
Pata Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Musíš umět číst mezi řádky, v prvním příspěvku píšu že mám xsd a bylo to tam i predtim? to vis, jeste jsem byl rozespaly Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Pata: Jj, bylo to tam. Já vím, ty přes den spíš a po nocích pak zkoušíš z Ubuntu dělat operační systém Ten xmlme validátor je nějakej podivnej. Validace samotnýho xsd na stránkách W3C mi projde bez chyb, tenhle validátor mi v něm hlásí chybu... Citovat
Pata Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Pata: Jj, bylo to tam. Já vím, ty přes den spíš a po nocích pak zkoušíš z Ubuntu dělat operační systém Ten xmlme validátor je nějakej podivnej. Validace samotnýho xsd na stránkách W3C mi projde bez chyb, tenhle validátor mi v něm hlásí chybu... Kdepak, ja jsem pilny student :aut:aut OT: zkousel jsem v ubuntu pripojit druhy LCD k notebooku a pak ho otacet a otocit to softwarove.. no a ted mi nabootuje Ubuntu, obraz se otoci o 90st a kousne se x-server :D:D Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Jo, pokusy s otáčením displeje chápu, dost často je to užitečná záležitost. Třebas takový otočení displeje náhodně stisknutou klávesovou zkratkou o 180° a následný hledání toho, jakže se to přepíná zpátky (to už pomocí myši) je výborná zábava, doporučuju Citovat
Pata Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Jo, pokusy s otáčením displeje chápu, dost často je to užitečná záležitost. Třebas takový otočení displeje náhodně stisknutou klávesovou zkratkou o 180° a následný hledání toho, jakže se to přepíná zpátky (to už pomocí myši) je výborná zábava, doporučuju Jj, to jsem delaval spoluzakum pri hodinach programovani..... Nejlepsi bylo, jak jich to par vzdalo a dal tukali zdrojak s hlavou o 90st otocenou..... :D:D Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Zatím v podstatě jediná použitelná záležitost co sem našel je Altova XMLSpy - to je ovšem placený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.