Kasi Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Sháním někoho, kdo by mi mohl natlakovat hlavu, jestli není prasklá. Kdyby někdo věděl kdo to dělá, nejlépe někde na vysočině, tak moc díky. Citovat
Kasi Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Opravdu nikdo o ničem nevíte? na netu jsem našel nejblíž Prahu:( Citovat
Pata Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 zkus se poptat v mistnich servisech, tohle byva docela bezna operace Citovat
dýzl Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Ve Vodné.Je to za Kamenice nad Lípou,směr JH vlevo,je to vidět ze silnice.Byli mi doporučeni,ale z HB jeto asi daleko. Citovat
EXI.60 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Kasi Sháním někoho, kdo by mi mohl natlakovat hlavu, jestli není prasklá. Kdyby někdo věděl kdo to dělá, nejlépe někde na vysočině, tak moc díky. Toto dělají už léta v Moravském Krumlově včetně zbroušení hlav,dělají i výbrusy všech motoru,kompletní GO motoru.Odlívají i písty a různé součásti.Jen tak pro zajímavost.Ale pro tebe je to 100Km daleko,tak ti asi nepomůžu. Citovat
Kasi Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 I tak díky, už jsem sehnal kontakt na někoho z Čáslavy, tak uvidím až mu zavolám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.