L.I.P.O.8 Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 tak ještě po dlouhé době hodím foto jak to vypadalo.Pátrání se odkládá,takže žádné překvápko [upravil dne 2/10/08 L.I.P.O.8] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 že se to odkládá není divu nic jiného bych ani nečekal,zatím jsem moc neslyšel že by našli rádio Citovat
Guest servisman Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: NO3IA a co je horší,to rádio nebo okno? ty nevíš ??horší je okno protože bez rádia se dá jezdit bez okna sice jo ale průvan pak třeba déšt a práce pak dáti nové,piplačka s montáží,Rádio si namontuješ kdy chceš třeba i za rok. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Tak horší je rádio,protože je dražší.Okno bylo přes pojistku,spoluůčast 10% + folie 1200 a celková cena cca 2800.Nejhorší sou ty dveře,vlastně rám okna. [upravil dne 3/10/08 L.I.P.O.8] Citovat
NO3IA Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 jeden rádio,druhý okno.no já mám pojištěný všechny okna na 5000,- na rok Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Mám je pojištěné tak samo,ale je tam spoluůčast 10% a minimálně 500 kč.A tu karosařinu ti nikdo nezaplatí.To okno vypáčili přes dveře a pěkně je ohli a věř mi vyrovnává se to dost blbě jelikož na tom spodku je to zrovna v tom místě vystužené tak se tam moc nedá dostat abys to vytlačil Citovat
NO3IA Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 spoluúčast nemám,ale ta karosařina to asik bylo na nervy. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 No aby ses pak nedivil jak se něco stane a pojišťovna po tobě bude něco chtít.Rovnal sem to sám tak provizorně,ale asi to bude třeba spravit pořádně a přelakovat,ale jelikož mám v plánu stříknout celé auto tak to ještě vydržím Citovat
NO3IA Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 mám to vyzkoušené na fildě,nefungovalo mi plně vyhřívání zadního okna,tak sem do něj klepl a nechal vyměnit,vše zaplatili i s prací,pokud by to přesáhlo částku 5000,- rozdíl bych doplatil já. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.