Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

že se to odkládá není divu nic jiného bych ani nečekal,zatím jsem moc neslyšel že by našli rádio :aut

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

a co je horší,to rádio nebo okno?

ty nevíš ??horší je okno protože bez rádia se dá jezdit bez okna sice jo ale průvan pak třeba déšt a práce pak dáti nové,piplačka s montáží,Rádio si namontuješ kdy chceš třeba i za rok.

Odesláno

Tak horší je rádio,protože je dražší:aut.Okno bylo přes pojistku,spoluůčast 10% + folie 1200 a celková cena cca 2800.Nejhorší sou ty dveře,vlastně rám okna.

[upravil dne 3/10/08 L.I.P.O.8]

Odesláno

Mám je pojištěné tak samo,ale je tam spoluůčast 10% a minimálně 500 kč.A tu karosařinu ti nikdo nezaplatí.To okno vypáčili přes dveře a pěkně je ohli a věř mi vyrovnává se to dost blbě jelikož na tom spodku je to zrovna v tom místě vystužené tak se tam moc nedá dostat abys to vytlačil

Odesláno

No aby ses pak nedivil jak se něco stane a pojišťovna po tobě bude něco chtít.Rovnal sem to sám tak provizorně,ale asi to bude třeba spravit pořádně a přelakovat,ale jelikož mám v plánu stříknout celé auto tak to ještě vydržím

Odesláno

mám to vyzkoušené na fildě,nefungovalo mi plně vyhřívání zadního okna,tak sem do něj klepl a nechal vyměnit,vše zaplatili i s prací,pokud by to přesáhlo částku 5000,- rozdíl bych doplatil já.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...