Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem :papa

jsem tu nová, tak se trošku představím :) resp. svoje první autíčko.

V pátek jsem konečně po dlohých peripetiích získala vytouženého Peugeota 306ku. Bohužel jsem celý víkend v práci a autí má doma přítel, tak zatím nemám žádné fotky, ale hned zítra něco nafotím a pověsím sem.

Je to r. 1994, motor benzin 1,4, 55 kW, 5 dveří, šedá metalíza, dovoz z Německa, jinak na svůj věk řekla bych ve výbornym stavu, tak doufám, že poslouží co nejdýl...

Odesláno
Původně zaslal: Katchi

Ahoj všem :papa

jsem tu nová, tak se trošku představím :) resp. svoje první autíčko.

V pátek jsem konečně po dlohých peripetiích získala vytouženého Peugeota 306ku. Bohužel jsem celý víkend v práci a autí má doma přítel, tak zatím nemám žádné fotky, ale hned zítra něco nafotím a pověsím sem.

Je to r. 1994, motor benzin 1,4, 55 kW, 5 dveří, šedá metalíza, dovoz z Německa, jinak na svůj věk řekla bych ve výbornym stavu, tak doufám, že poslouží co nejdýl...

Já bych ho osamotě s přítelem nenechávala..:roker

Klíče máš doufám v kapse:D

Tak vítej do naší krásné,velké peugeotkovic rodiny:potlesk

A bud\'te spolu dloooooooooooouho št\'astni:papa

Odesláno

No právě že je v kapse nemám :grr páč autí přivezl v páten on a já jsem v práci...včera za mnou přijel, já myslela, že mi ho tu nechá a vezme si svý fáčko a on že nee :bojim, že si ho chce užít, tak si ho oficiálně převezmu až večer :roll

no ale jen ať si ho užije, dokud může... je to pro něj po škodovce změna

[upravil dne 27.7.2008 Katchi]

Odesláno

No právě že je v kapse nemám :grr páč autí přivezl v páten on a já jsem v práci...včera za mnou přijel, já myslela, že mi ho tu nechá a vezme si svý fáčko a on že nee :bojim, že si ho chce užít, tak si ho oficiálně převezmu až večer :roll

no ale jen ať si ho užije, dokud může... je to pro něj po škodovce změna

Plně ho chápu:aut

Já přesedla ze stodvacítky na 206 a doma mě viděli až ne večer ale vždycky až na noc:D

Já to tak tipuju holka..:myslim že ti oficiélně večer předá klíče spíš od toho fáčka:D

Odesláno

No právě že klíče od fáčka mám já, bo jsem s ním v práci...včera právě měla proběhnout výměna a že prej néé :myslim

No ale nebojim se, vzhledem k tomu, že auto jsem platila já, tak je tudíž MOJE :P

No v mym věku už bylo na čase :roll

Odesláno

No právě že klíče od fáčka mám já, bo jsem s ním v práci...včera právě měla proběhnout výměna a že prej néé :myslim

No ale nebojim se, vzhledem k tomu, že auto jsem platila já, tak je tudíž MOJE :P

No v mym věku už bylo na čase :roll

:myslim jenom aby nám ho někde do večera neodřel..:roker

:myslim

Já autko nepůjčuju..:bojim Ale kdykoli je potřeba,:aut tak kohokoli kamkoli odvezu-to zas jo\',to já ráda

A odkud ty nám jsi..?Chystá se srazík,tak už si nahlaš dovolenou;)

Z\'e Marlin:?:D:aut

[upravil dne 27.7.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Zruč n. Sázavou

JJ az vedu v patrnosti, v pátek jsem sice v háku, ale snad to vyjde a přijela bych...teda přijeli bychom :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...