Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Ahoj všem jsem tu nová, tak se trošku představím resp. svoje první autíčko. V pátek jsem konečně po dlohých peripetiích získala vytouženého Peugeota 306ku. Bohužel jsem celý víkend v práci a autí má doma přítel, tak zatím nemám žádné fotky, ale hned zítra něco nafotím a pověsím sem. Je to r. 1994, motor benzin 1,4, 55 kW, 5 dveří, šedá metalíza, dovoz z Německa, jinak na svůj věk řekla bych ve výbornym stavu, tak doufám, že poslouží co nejdýl... Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Katchi Ahoj všem jsem tu nová, tak se trošku představím resp. svoje první autíčko. V pátek jsem konečně po dlohých peripetiích získala vytouženého Peugeota 306ku. Bohužel jsem celý víkend v práci a autí má doma přítel, tak zatím nemám žádné fotky, ale hned zítra něco nafotím a pověsím sem. Je to r. 1994, motor benzin 1,4, 55 kW, 5 dveří, šedá metalíza, dovoz z Německa, jinak na svůj věk řekla bych ve výbornym stavu, tak doufám, že poslouží co nejdýl... Já bych ho osamotě s přítelem nenechávala.. Klíče máš doufám v kapse:D Tak vítej do naší krásné,velké peugeotkovic rodiny:potlesk A bud\'te spolu dloooooooooooouho št\'astni:papa Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 No právě že je v kapse nemám páč autí přivezl v páten on a já jsem v práci...včera za mnou přijel, já myslela, že mi ho tu nechá a vezme si svý fáčko a on že nee , že si ho chce užít, tak si ho oficiálně převezmu až večer no ale jen ať si ho užije, dokud může... je to pro něj po škodovce změna [upravil dne 27.7.2008 Katchi] Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Jo a jinak samozřejmě díky za přivítání Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Katchi No právě že je v kapse nemám páč autí přivezl v páten on a já jsem v práci...včera za mnou přijel, já myslela, že mi ho tu nechá a vezme si svý fáčko a on že nee , že si ho chce užít, tak si ho oficiálně převezmu až večer no ale jen ať si ho užije, dokud může... je to pro něj po škodovce změna [upravil dne 27.7.2008 Katchi] Plně ho chápu:aut Já přesedla ze stodvacítky na 206 a doma mě viděli až ne večer ale vždycky až na noc:D Já to tak tipuju holka.. že ti oficiélně večer předá klíče spíš od toho fáčka:D Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 No právě že klíče od fáčka mám já, bo jsem s ním v práci...včera právě měla proběhnout výměna a že prej néé No ale nebojim se, vzhledem k tomu, že auto jsem platila já, tak je tudíž MOJE No v mym věku už bylo na čase Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Katchi No právě že klíče od fáčka mám já, bo jsem s ním v práci...včera právě měla proběhnout výměna a že prej néé No ale nebojim se, vzhledem k tomu, že auto jsem platila já, tak je tudíž MOJE No v mym věku už bylo na čase jenom aby nám ho někde do večera neodřel.. Já autko nepůjčuju.. Ale kdykoli je potřeba, tak kohokoli kamkoli odvezu-to zas jo\',to já ráda A odkud ty nám jsi..?Chystá se srazík,tak už si nahlaš dovolenou;) Z\'e Marlin:?:aut [upravil dne 27.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Zruč n. Sázavou JJ az vedu v patrnosti, v pátek jsem sice v háku, ale snad to vyjde a přijela bych...teda přijeli bychom [upravil dne 27.7.2008 Katchi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.