Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Pěkný, taky jsem o tom přemýšlel, už jsem to měl i rozdělný a pak jsem urval náhon na tacho, tak jsem ho koupil zadělal a nechal byt, ale už mě to láká znovu to otevřít a vyměnit žarovky:mrk

Když si ten náhon odpojíš vpředu jak jde do převodovky tak už ho neutrhneš:myslim z vlastní zkušenosti:mrk:D

Odesláno
Původně zaslal: dar.bujan

Původně zaslal: Alesek

Lentilka:Jinak spousty budíků je na www.allegro.pl

asi sem debil, ale nejak nejsem polak. nemuzes to nejak blize upresnit, kde to je na tom serveru?

to je jak české aukro

• O 2 týdny později...
Odesláno

alesek: no ja spise uvazuju o tom ze ty budiky rozeberu a naskenuju to pozadi a potom si s tim nejak pohrat v pc a vytisknout bud nekde v nejake firme na folii nebo normalne na cisty papir. ale zatim nevim kdy to uskutecnim. hehe:roker:roker:roker

Odesláno

Dar.bujan:

Naskenovaný je mám, a tiskl jsem to na papír, a nic moc, a nevím jak by to vypadalo kdyby ti to dělala firma na folii, když to musí být na určitých místech průhledný, aby to prosvítalo, ale kdyby jsi se do toho někdy pustil, tak bych pak chtěl vidět výsledek.:)

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...