Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jso i tací že kradou krytky ventilků či anténu za pár pětek :aut

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

fetky kklidně podříznou pro dvě stovky aby měli na dávku a podobnejch individuii kerý berou i takovyhle veci by se našlo :(

Myslim ze fetky by se timhle nezatezovaly...Moc prace...:myslim

Odesláno

mně kdysi ukradli i starou gumičku z jednoho stěrače na škodovce:myslim(8korunová položka v té době). Naštěstí u spolujezdce.Ale zjistila jsem to až v momentě,kdy začalo lít a já potřebovala stírat a sklo mi ten stěrač bez gumy nehezky poškrábal:roll Inu, koupila jsem si novou gumičku a vsunout ji tam-tak to byl hlavolam,přátelé:D

Odesláno

No mne 2 krat ukradli s punta antenu, kur*y. Tak som sa nasral, a tretiu som hore do toho stojana normalne navaril.... Hajzli. Aj tu my chcel niekto ukradnu, ale iba ju ohol :D :D Chudak asi to nechapal.

Inac normalan vec bola ze zmizo zadny stierac aj z ramenom... Takisto som mal vzadu chromovu nalepku no fear za 50 SK, a aj tu mi museli odtrhnuttt...

Kamaradovi ukradli chromove drziaky SPZtiek....

Keby aspom ty zlodeji nerobili tolko bordelu. Kamaratce se vlopali do 206 ky, vytiahli jej radio, kable odstrihli... Nenechali tam nai isace, normalne ich odstrihli a vytrhli cele zadne plato, pretoze na nom boli repraky. Sak naco sa srat s vymontovanim repro ked mozem zobrat cele plato.... A to vsetko pri vresticim alarmu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...