Guest servisman Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 jso i tací že kradou krytky ventilků či anténu za pár pětek Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 fetky kklidně podříznou pro dvě stovky aby měli na dávku a podobnejch individuii kerý berou i takovyhle veci by se našlo Citovat
Mitja Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Kamosovi ukradli chromovane ventilky z kol primo v servise.. alespon tam pak na ne vletel jeho tatik a nestacili se divit Citovat
Kejticka Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Fakt dementi. Ale ty stěrače, to je vrchol. ty sterace by me nastvali nejmin....Vopravdu..striiilet:bacha:bacha:bacha Citovat
Kejticka Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: aaischa fetky kklidně podříznou pro dvě stovky aby měli na dávku a podobnejch individuii kerý berou i takovyhle veci by se našlo Myslim ze fetky by se timhle nezatezovaly...Moc prace... Citovat
peugeotkovic Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 mně kdysi ukradli i starou gumičku z jednoho stěrače na škodovce:myslim(8korunová položka v té době). Naštěstí u spolujezdce.Ale zjistila jsem to až v momentě,kdy začalo lít a já potřebovala stírat a sklo mi ten stěrač bez gumy nehezky poškrábal:roll Inu, koupila jsem si novou gumičku a vsunout ji tam-tak to byl hlavolam,přátelé Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 No mne 2 krat ukradli s punta antenu, kur*y. Tak som sa nasral, a tretiu som hore do toho stojana normalne navaril.... Hajzli. Aj tu my chcel niekto ukradnu, ale iba ju ohol :D Chudak asi to nechapal. Inac normalan vec bola ze zmizo zadny stierac aj z ramenom... Takisto som mal vzadu chromovu nalepku no fear za 50 SK, a aj tu mi museli odtrhnuttt... Kamaradovi ukradli chromove drziaky SPZtiek.... Keby aspom ty zlodeji nerobili tolko bordelu. Kamaratce se vlopali do 206 ky, vytiahli jej radio, kable odstrihli... Nenechali tam nai isace, normalne ich odstrihli a vytrhli cele zadne plato, pretoze na nom boli repraky. Sak naco sa srat s vymontovanim repro ked mozem zobrat cele plato.... A to vsetko pri vresticim alarmu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.