Pepa919 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Dobrý den. Koupil jsem si 206ku s velkým elektrickým šíbrem. Ten je ale nefunkční. Údajně by mělo být ko nějaké ozubené kolečko. Když chci okno otevřít tak se při stisku tlačítka neozve ani zvuk motůrku. Zřejmě do něj nejde žádné napětí. Nevíte někdo která pojistka od šíbru je? Jak se dostanu k mechanismu šíbru? A t neposlední řadě zda jde u prodejce peugeot objednat ono ozubené kolečko nebo jak mi řekli v jednom servise tak lze objednat pouze celý šíbr s mechanismem. Díky všem za případnou pomoc, Pepa919 Citovat
Návštěvník Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 hmm možno to budes musiet rozbalit a zistit či ide prud aspon po motor ked nejde tak je to asi iste že motor je v pečku. Citovat
KoNG Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 no dostat se k šíbru obnáší odčalounit celou střechu takže nezávidím co se týká samostatného dílu tak samostatně moc věcí nekoupíš. Pro inspiraci obrázek s ND Pokud by jsi měl v háji motor tak jeden mám k dispozici Ale začni prvně pojistkami, pak až bych odčalounil střechu, a zkontroluj si taky jestli je ten ovladač vůbec zapojen Citovat
Pepa919 Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Kdyby to byl ten motor tak bych ho od tebe koupil-co by stal?vypinac je zapojenej ale proud do neho nejde a pojistka je podle knizky stejna jako na okna a ty jdou...napred poresim teda to napeti k tomu ovladaci,myslis ze to odcalouneni se da zvladnout i doma nebo radeji do servisu...jinak dik vsem za rady Citovat
KoNG Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Pepa919 Kdyby to byl ten motor tak bych ho od tebe koupil-co by stal?vypinac je zapojenej ale proud do neho nejde a pojistka je podle knizky stejna jako na okna a ty jdou...napred poresim teda to napeti k tomu ovladaci,myslis ze to odcalouneni se da zvladnout i doma nebo radeji do servisu...jinak dik vsem za rady no těžko říct nevím jak jsi zručný jednalo by se o povolení všech šroubů na obrázku a kompletního odstrojení Citovat
Pepa919 Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Tak uplne levej snad uplne nejsem...;0)mam r.v.99 tak snad je to vse stejny jinak hned zitra nato vlitnu,ale mam strach ze kdyby se nejak otevrel tak ho uz nezavru u takovych pripadech to asi manualne zavrit nejde co Citovat
KoNG Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 obávám se že ne ručně to nezavřeš leda nějak násilím a to bych neriskoval aby ti nezustalo okno v rukách Citovat
Pepa919 Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Tak to bude jeste sranda-nemam garaz...dik moc za obrazky i za rady Citovat
KoNG Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Pepa919 Tak to bude jeste sranda-nemam garaz...dik moc za obrazky i za rady No sranda to určitě je já už si tím prošel ale zas když budeš mít čalounění dole tak si můžeš zatlumit střechu pro audio což já neudělal [upravil dne 20.5.2008 KoNG] Citovat
Pepa919 Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Urcite jeste pisnu jak to dopadlo dik a mej se Citovat
Pepa919 Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Tak to mam rozdelany,motorek byl odpojen z konektoru tak jsem odsrouboval motorek a napojil na konektor a jede,ale je tam spousta kovovych pilin asi to kokecko na motoru je odrhle ikdyz sas tak hrozny to neni jde to ozub kolecko koupit zvlast nebo cely motor?popr. Kde ten motor se da sehnat dik Citovat
KoNG Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Pepa919 Tak to mam rozdelany,motorek byl odpojen z konektoru tak jsem odsrouboval motorek a napojil na konektor a jede,ale je tam spousta kovovych pilin asi to kokecko na motoru je odrhle ikdyz sas tak hrozny to neni jde to ozub kolecko koupit zvlast nebo cely motor?popr. Kde ten motor se da sehnat dik No tak objednat jde jenom celý motor ale prvně by jsi měl zjsitit proč došlo k ohoblování zřejmě je jedno z těch lanek přidřené. Jinak motor mám mohu nabídnout ale nevím jestli je stejný na MUX a neMUX verzi zitra ti napíši nějaké údaje co na něm jsou. Jinak nový motor stojí kolem 8tisíc Citovat
Pepa919 Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Ty lanka taky zrovna nevypadaji zdrave ty drazky nic moc to uz vypada lip to kolecko na motoru tezko rict z ceho pochazi ty piliny asi bych to mel srovnat s originali jak ty drazky maji byt hluboky a tak Citovat
KoNG Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 tak na mém motorou je psáno JIDECO TYPE MRC T1 PR REF 3802 a řekl bych že bude uplně stejný jako ten tvůj. A mohu nabídnou i ty táhla. Jestli máš zájem tak napiš SZ (u2u) Citovat
Pepa919 Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Ja ma ty cisla trochu jinak mam REF 2210238A Jinak pokud se me podari odelat to kolecko tak me je kamarad udela a pokud ne tak se nejak domluvime,ale jeste chci vindat ty tahla jestli to nekde nedrhne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.