Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tomasenkoslav

no mal by som byť vlastne ticho lebo som mal od 2002 do aprila povodne stierače ale už som musel vodičov vymenit. Dal som tam Valeo XTR ? 650mm s nejakou nalepkou OK, ktora signalizuje čas kedy treba opotrebovaný stierač vymeniť.

Zatial je stierač super a konečne už nemusim sledovať cestu cez otvorené okno ked prší....

Akurat ma serinka cena už so zľavou 800,-Sk za kus :bojim

serinka ta cena 800 Sk po zlave?

ja som musel kupovat origo aerotwin na novy model kus za 1300 Sk co na to povie:os?

Odesláno

ked ma clovek starsie ramienkove stierace tak je hracka ich zamenit za aerotviny myslim to tak ze to pasuje ale na mojom aute je to horsie lebo uchytenie je specificky peugeotacke + ta dlzka stieracov to je tiez problem zohnat

Odesláno

!!!!!!!VÝMENA GUMYCIEK AEROTVINOV U ORIGO STIERACOV od PEUGEOTA!!!!!!!!!!

no nakolko mam info z Peugeot servisu ze su konce stieracov su zaliate a ze sa to \"zevraj\" neda vymenit a z mojej vedomosti ze u znacky BOSCH sa to da a nakolko som si na jesen kupil nove a tak mam jedny zalozne rozhodol som sa o pokus ci sa to da alebo ich znicim a zistil som ZE SA TO DÁ vymenit tu je postup aj s foto:

1. podla prveho obrazku srobovakom podpacime umelu koncovku a vypacime ju smerom vom

2. postunym vypacenim oboch koncoviek a umelej prichitky z jednej a druhej strany sa nam rozoberie cely stierac a ostane nam prichiteny strednym patentom stieraca ktory sa pricvakava na rameno

3. ten tiez opatrne podpacime vid. zelena sipka a stierac sa nam sam rozoberie.

4. a na koniec treba zohnat taku gumicku potrebnej dlzky 700mm a sikovne vymenit ju :D

Ak som napisal nieco co uz davno viete tak SORRY a komu som dal navod tak nemate za co

PS: viete niekto ci sa daju tieto gumicky s tymto profilom zohnat? este som to nekukol na nete

[upravil dne 22.5.2008 robozv]

post-0-14109600734331_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Gumičky do Aerotwin stěračů od Bosche (stejné jako u Valea) marně scháním v Praze již rok. Náhradní gumičky které nabízejí u : www.ihr-autodily.cz/cs/novinky/5-nahradni-stiraci-listy-pro-sterace-typu-bosch-aerotwin /

nemají integrovaný spoilerek ač to tak na obrázku vypadá. Jediné co jsem na netu našel jsou náhradní gumičky na stránkách http://stores.ebay.fr/ETS-CARPARTS_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ0QQftidZ2QQpZ7QQtZkm/ .

Celé identická ramínka s výše zobrazeným úchytem od Valea za cca 1300,- Kč se dají pořídit u Autobenexu .

Valeo VM 417 X.TRM SILENCIO

Odesláno

tiez som po tom patral ale nic podobneho som veru nenasiel ta stieracova gumicka sa asi neda samostatne zohnat co je velka skoda takze ked sa mi znici stierac zase mi ostane len kupit novy a vycalovat zan viac ako 1400Sk,- maju nahradne ale iba na BOSCH a tie su bez tej nabehovej casti cize obyc gumka. Cize keby som kupil novu gumku bol by problem ze by tam nebola ta nabehova hrana cize zase problem lebo tie sa tiez samostatne nedaju zohnat cize 1+1=2 proste kupa novych stieracov :grr

• O 3 týdny později...
Odesláno

tie VALEO su presne take iste ako origo?? napis mi prosim presny typ ake to su aby som nabuduce nevyhodil zbytocne 2600sk za origo a ak mozes pridaj aj foto budem ti vdacny :papa

[upravil dne 6.7.2008 robozv]

Odesláno
Původně zaslal: robozv

tie VALEO su presne take iste ako origo?? napis mi prosim presny typ ake to su aby som nabuduce nevyhodil zbytocne 2600sk za origo a ak mozes pridaj aj foto budem ti vdacny :papa

[upravil dne 6.7.2008 robozv]

Nevím,jestli byl dotaz na mě,ale já je objednával podle katalogu přesně na mé autí.Jinak jsou to ty co psal Písecký-Valeo VM 417 X.TRM SILENCIO v sadě delka 700/650mm.

A jsou to ty samé,co jsou na té fotce.

[upravil dne 6/7/08 nemec.cb]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Taky se sháním po nových stěračích na 307 r.v. 2002, ale stále nevím jaký přesný rozměr, zda 750 a 650 mm či 650 a 650 mm???

Rozhodl jsem se pro ty bezramínkové, ale zase nevím zda preferovat značku Valeo či Bosch???

Děkuji za odpověď.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...