Kekros Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 ahoj potřebuju nějak zalepit nádobku, mam tam někde díru , ale než jí vyndam tak chci vědět , jestli to jde, nebo je lepší někde zkusit sehnat novou.Nevíte čim by to šlo ? Díky moc. Citovat
Burisek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 hm a kde ti to teče ?? mně například nahoře u hrdla takže nemůžu dolít až dovrchu,ale řešit to nebudu,musel bych sundávat celej nárazník,a to se mi dvakrát nechce..... leda bych tam zkusil dát nějaký těsnění mezi to hrdlo a nádržku.... Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 nádobka se dá vyndat aniž by byla nutná demontáž nárazníku.Sundaval jsem to u sedanu,protože v ní byl bor*** Citovat
Burisek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: honza406 nádobka se dá vyndat aniž by byla nutná demontáž nárazníku.Sundaval jsem to u sedanu,protože v ní byl bor*** jo ?? aha,já myslel že se to musí sundat celé s nárazníkem,tuhle jak mi teklo to hrdlo,tak jak jsem pod tím ležel,tak to vypadalo na sundání nárazníku,až bude chuť a nálada,tak se na to kouknu... díky za info.. Citovat
Kekros Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 no kdybych u toho musel sundavat nárazník, tak bych to nedělal a přesně kde to teče nevim, ale vyteče úplně všechno, tak se ptam jestli ten plast jde zalepit popř. čím ? a nebo je lepší koupit nový Citovat
MatrixChose Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Taky jsem ji měl prasklou, na boku ve sváru. Dal jsem ji do firmy, kde pracují s plasty a myslel, že ji \"zaletujou\" ale jen ji zalepili nějakým bílým lepidlem (něco jako je černé pod sklo), zatím rok a půl drží. Jinak mám ještě jednu náhradní, taky lepenou. Citovat
tomino Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 A neteče Ti třeba jen přívodní hadička. Mě praskla hned u příruby a všechno vyteklo (vypadalo to fakt hrůzostrašně). Tak jsem konec hadičky zarovnal nasadil na přírubu a O.K. Citovat
Kekros Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 no to by mi docela naštvalo, kdybych to vyndal a nakonec zjistil, že je to hadičkou o Víkednu na to juknu Zatim díky Citovat
tomino Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Jukni na to hned. Stačí odchlípnout plast podběhu a hned na to uvidíš. Já jsem to opravil za deset minut bez montérek. Plast jsem zastrčil zpátky a bylo to. Fakt nic složitýho. Citovat
tomino Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Já nemyslel hned teď ............................. v noci. Třeba zítra. Citovat
Kekros Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 tak jsem na to dneska koukal tak už vim kudy to pomalu všechno vykapává Tak jsem to nechal na autě, to by snad mělo jít i zalepit i pod autem, až teda seženu nějaký lepidlo Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Jinak pokud někdo chce, tak mu nechám tu svou, lepenou, dejme tomu za 100,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.