Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj potřebuju nějak zalepit nádobku, mam tam někde díru , ale než jí vyndam tak chci vědět , jestli to jde, nebo je lepší někde zkusit sehnat novou.Nevíte čim by to šlo ? Díky moc.

Odesláno

hm a kde ti to teče ?? mně například nahoře u hrdla takže nemůžu dolít až dovrchu,ale řešit to nebudu,musel bych sundávat celej nárazník,a to se mi dvakrát nechce.....

leda bych tam zkusil dát nějaký těsnění mezi to hrdlo a nádržku....

Guest servisman
Odesláno

nádobka se dá vyndat aniž by byla nutná demontáž nárazníku.Sundaval jsem to u sedanu,protože v ní byl bor***

Odesláno
Původně zaslal: honza406

nádobka se dá vyndat aniž by byla nutná demontáž nárazníku.Sundaval jsem to u sedanu,protože v ní byl bor***

jo ?? aha,já myslel že se to musí sundat celé s nárazníkem,tuhle jak mi teklo to hrdlo,tak jak jsem pod tím ležel,tak to vypadalo na sundání nárazníku,až bude chuť a nálada,tak se na to kouknu...

díky za info..

Odesláno

no kdybych u toho musel sundavat nárazník, tak bych to nedělal :bojim a přesně kde to teče nevim, ale vyteče úplně všechno, tak se ptam jestli ten plast jde zalepit popř. čím ? a nebo je lepší koupit nový :myslim

Odesláno

Taky jsem ji měl prasklou, na boku ve sváru. Dal jsem ji do firmy, kde pracují s plasty a myslel, že ji \"zaletujou\" ale jen ji zalepili nějakým bílým lepidlem (něco jako je černé pod sklo), zatím rok a půl drží. Jinak mám ještě jednu náhradní, taky lepenou.

Odesláno

A neteče Ti třeba jen přívodní hadička. Mě praskla hned u příruby a všechno vyteklo (vypadalo to fakt hrůzostrašně). Tak jsem konec hadičky zarovnal nasadil na přírubu a O.K.

Odesláno

Jukni na to hned. :mrk Stačí odchlípnout plast podběhu a hned na to uvidíš. Já jsem to opravil za deset minut bez montérek. :potlesk

Plast jsem zastrčil zpátky a bylo to. Fakt nic složitýho.:D

Odesláno

tak jsem na to dneska koukal tak už vim kudy to pomalu všechno vykapává :super Tak jsem to nechal na autě, to by snad mělo jít i zalepit i pod autem, až teda seženu nějaký lepidlo :myslim

post-0-14109600676529_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...