petrspac Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Nazdárek. Nevíte někdo jak odblokovat obraz. Mam 807 s RTI navigaci, 2 monitory, tel,cd changer a externí dvd, vše funguje bezvadně , ale dvd vstup funguje jen když auto stojí, po rozjezdu se dvd vstup přepne na radio. neznáte někdo vychytávku jak na to aby šel obraz i za jízdy:myslim Citovat
Melandros Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 spojit kablik kterej ti vede vetsinou se to zapojuje na rucni brzdu aby ses mohl divat na dvd, tak ten kabel dej na kostru a muzete se divat za jizdy Citovat
milos1 Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 odblokování obrazu Ahoj , nevíte někdo jak odblokovat obraz. Mam , 807 s RTI , r.2005 navigaci , 1 monitor, tel,cd changer a externí dvd, vše funguje bezvadně , ale dvd vstup funguje jen když auto stojí, po rozjezdu se dvd vstup přepne na radio. neznáte někdo vychytávku jak na to aby šel obraz i za jízdy. Existuje modul (na CAN-BUS) na 407 , ale nefunguje na 807 Prosím poradí mi někdo jak na to , nebo kontakt , děkuji Citovat
peter766 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 ide to len externym modulom skus pozret sem http://www.autoradia.sk/vyhladavanie-v-produktoch?page_id=4667&textfield=odblokovanie+obrazu&x=0&y=0 a ak nebude skus kontaktovat tuto firmu mozno ti poradi alternativu Citovat
milos1 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 zkusil jsem objednat zatím tenhle modul http://www.stualarm.cz/produkt/sbintcan-odblokovani-obrazu-pro-vw-169-bmw-peugeot-mercedes/ , vypadá to že je to ten stejný , ale jiný výrobce , uvidíme zítra má dojít , jen musím ještě se dopátrat ,který ty 2 káblíky střihnout , je jich tam více , sehnat zapojení autorádia - snad ho najdu ?! Citovat
RomanJ Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Jak si dopadl? Potřebuji to na 607 r.v. 2002 myslíš, že to půjde i mně ? [upravil dne 15/10/08 RomanJ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.