bure Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Neophyte ahojte,je možné že se mi vybila baterka za 5 minut poslechu radia + zesaku a tuby?Měl jsem to celkem nahlas.Dneska jsem nenastartoval,všechno fungovalo ale jen start ne.Nezdáse mi to,může se při špatném ukostření zesilovače nějak vybíjet baterka?Děkuji za odpovědi,mám z toho hlavu v péru.Než jsem do auta začal plácat aparaturu,bylo vše v pořádku... hehe, taky se mi to stalo ... ono kdyz si spocitas celkovej vykon toho vseho, tak je to docela slusnej odber (radio, zesilovac, vsechny repro+woofer, palubni pocitac atd atd ...)a kdyz k tomu jeste pripoctes baterku, ktera uz neni v nejlepsi kondici, staci par minut hlasiteho poslechu a nejedes :D:D , jak z toho ven ? 1./ pokud mozno uplne novou baterku s hodne amperhodinama 2./ nehrat dlouho bez nastartovaneho motoru bo jinak i tu sebelepsi baterku pomerne snadno vybijes, sice to bude trvat chvilku dele, ale vybijes ji taky ..... Citovat
Lachtis Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Michal106 Ja mam dokonce kabel 35mm a s tim zapalovacem si me fakt dostal Průřez napájecích kabelů je vždy lepší mít s určitou rezervou. Já budu taky tahat od baterie 35 mm a v kufru z distribučního bloku kabelem 25 do monobloku a druhou 25kou do čtyřkanálu. No záleží na délce kabelu a odběru - jednoduchý výpočet Hudební výkon zesilovače(ů) (RMS) / palubní napětí cca 12.8 = spotřeba proudu v A Spotřeba produ----------------------------průřez kabelů 30A ---------------------------------------16mm až do délky 6.10m 40A----------------------------------------16 do 4.6m/ 20 do 5.7m 50A ---------------------------------------20 do 4.6m/ 25 do 5.7m 60A ---------------------------------------25 do 4.8m/ 35 do 6.7m 80A ---------------------------------------35 do 5m/ 50 do 7.1m Ale je fakt, že kabely, bloky, tlumení, Cinche, repro kabely, oka atd... dá pořádnou sumu. U sebe to odhaduji na 5.000,- !!! [upravil dne 10.6.2008 Lachtis] Citovat
Neophyte Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Hehe jo?Měl jsem zrovna domluvenou jednu slečnu a příjdu do garáže a taková tragedie tak jsem zavřel garáž,a mohl jsem jít dom tak jsem baterii dobil,ale budu muset koupit novou nabíječku,máme doma jakousi starou ludru,asi to moc nenabila.Mám baterii Varta,kde je jakási indikace stavu baterie,před tím tam byla zelená barva,teď ne,takže to asi moc dobité nebude.V obchodě mi taky řekli,že jezdím jak důchodce jednou týdně a krátké trasy,tak se nemám divit,že budu třeba nabíjet i každý měsíc což se mi moc nezamlouvá,Teď tam mám asi 70ku baterku,nová stojí nějak 2500kč ,tak uvidím.Za tři roky snad nemůže být k.o. Citovat
Neophyte Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Zdravím,asi mě švácne hoši.Je to asi 10 dní co jsem nabil do plna baterku,jel jsem s tím autem dvakrát s puštěným radiem a vším.najel jsem asi 30km jo a dneska příjdu k autu že jen tak mrknu na baterku,jestli svítí zeleně,jako když byla dobytá a ona je zas černá !!!!To snad není možné?Můj dotaz tedy zní: jak často nabijíte baterku vy,co máte ozvučené auto zesákem a wooferem?To snad není možné,aby to vydrželo tak málo.při měření na optimální hlasitost to papká 2 ampery.Než jsem začal řesit hudbu auto bylo bez problému co se týká baterky ach jo,asi to půjde s takovou z domu,jestli je tohle normální...bojím se te´d někam jet,abych vůbec odjel jestli někdo může pomoct,budu rát. :super Citovat
oni Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 nedobijim vubec to jsem treba venku a auto mi na zesak hraje 4 hodky v kuse!za to teda startuju kazdy den a to co ti rekli,ze kdyz jezdis malo a budes nabijet kazdej mesic mi prijde taky pekna blbina!me baterka vydrzela 3 roky a to vubec nevim jak tam byla uz dlouho pred tim::ale kazdopadne budes mit nekde zradu!kdyz mas vyple radio nemas na zesilovaci porad napeti? Citovat
Neophyte Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Tak problém vyřešen,měl jsem tam předělávané radio a tam se ukazal problém.Bralo to prou i když se auto vyplo ke spaní ..tekl tama proud 150 miliampér a to způsobovalo,že když jsem pár dní nejel,tak nešlo nastartovat.Problém odstraněn v servise,tak konečně budu klidně spat Citovat
Strejdakopec Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 já mám stejnej problém....když jsem koupil svou 406tku tak mi tam nějakej chytrák řek že je tam new baterie a taky že jo ale v bazaru koupili 40A ,ale to je jaksi na 1,8 16V trošku málo takže šla do kopru během3 měsíců.nemám žádnou velkou repro soustavu ale nechal jsem ho hrát třeba hodinu a nenastartoval jsem.koupil jsem baterku 73A ale změřil jserm si jestli mi to papá proud i ve stavu nečinnosti a ono...trošku jo asi kolem 0,9-1,0 mA.je to rádio od značky sencor:bacha.které je asi 4 měsíce staré.nechá se to nějak zpravit nebo je třeba výměna celého rádia???díkes Citovat
Neophyte Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 No má to papkat 0.025-0.030 miliAmper co říkal.Nevím jak u 406ky,ale u mé 307mi se po dvou minutách auto uspí.Já bych neviděl problém v radiu,ale zapojení. Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 jeden člověk který prodává autobaterie mi říkal, že je to problém mnoha rádií.prý že tam občas lidi přijdou že baterka nedrží a že je v.... jenže příčina je většinou v rádiu.sice jsem to zapojoval já ale jak asi zapojíš špatně rádio?když je špatně zapojený tak přeci nebude hrát.....ne?můj názor je že to prostě žere rádio přes kabel k paměti:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.