Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pěkný :super něco podobný má i Ferry,ukazoval nám to když byl na skok v Týně

já to měl první :D

Ferry ma tu výhodu že nepotřeboval modul dojezdu oken protože ma u spolujezdce sekvenčni stahovačku z angl. verze ,ale zas ma nevyhodu že mu to zavíra při každém zamknutí vozu , což mě by vadilo.

Odesláno

A jakpak to mas zapojeny?koukam,ze mas magicara a ovladas to tlacitkem c.2,tudis vyuzivas jeden ze dvou vystupu na te ridici krabicce magicaru.sice mamsuperblokadu,ktera tuto funkci taky umi,ale rad bych to ovladal pagerem....

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jj vystup aux 1 , na dvojce je odskok kufru, jinak je tam interval prodlouzenej na 10sekund aby okna dojela az nahoru

jj,o tom prodlouzenem impulsu vim,ale nejak mi to nejde nastavit,ikdyz to delam podle navodu:)

nechapu,v cem delam chybu

Odesláno
Původně zaslal: genzer

sice mam superblokadu,ktera tuto funkci taky umi,ale rad bych to ovladal pagerem....

já mám taky superblokádu ale mě dojezd nefunguje.... nebo nejde,nevím kdepak je asi chyba ?? nebo se to musí zaktivovat přes pc na diag ??

Odesláno

Pe.Tr: pěkně vychytaný s těma oknama:potlesk taky se hlasím k tem co maji spolujezdcovu stahovačku linějši:nevim

když si stříkal masku a narazník tak si měl dát pryč znak:aut

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...