Marcel505 Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Pár opilejch maturantů a skoro noční můra... Citovat
Pata Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata jarda: koho vozis v te 306tce? Klimu? neni to ten reporter? :D:D No a já ho mám zabudovanýho v autě:D:D:D a prej si říká automatickej.... takhle trapit lidi Budiky jsi poslal? :bacha:bacha Citovat
KoudaK Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Máš špatně zatěsněný okna... Já tady slyším jen žáby.. u....u.....u.....u......u.... Citovat
KoudaK Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Méďa se tak těšil když tohle vlákno našel, a ono nic:mrk:D:D:D Taky sem čekal diskusi o něčem jiném...:D:D:D Taky jsem naletěl stejně... Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Méďa se tak těšil když tohle vlákno našel, a ono nic:mrk:D:D:D Taky sem čekal diskusi o něčem jiném...:D:D:D Taky jsem naletěl stejně... to je videt na co myslite Ti maturanti by to mohli byt, ale neni trochu brzo na posledni zvoneni?? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Lentilka to minimaxa: to si ted nekdy v KM??? já tam chodím do školy:D ale už mám volno... vyrážíme 21.5. ráno a na obed budem u tebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.