Pivrnec Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Zdarec, potřeboval bych poradit, kde by jsem mohl sehnat rámeček ke klasickému rádiu do 207 SW. Hledal jsem u různých prodejců, ale rámeček do tohoto konkrétního vozu jsem nenašel. Možná bude pasovat rámeček z jiného typu auta. Předem díky za radu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Pivrnec Zdarec, potřeboval bych poradit, kde by jsem mohl sehnat rámeček ke klasickému rádiu do 207 SW. Hledal jsem u různých prodejců, ale rámeček do tohoto konkrétního vozu jsem nenašel. Možná bude pasovat rámeček z jiného typu auta. Předem díky za radu. u tohoto modelu je dobre vzit original , musis totiz zmenit i konec kabelu k antene a ten je Atypicky . sada stoji 1200,- v peugeotu pod cislem 9475 38 a je to viz obr. Citovat
Pivrnec Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 O této možnosti mne informovali přímo u Peugeotu, rádio mám už namontované(odborníkem), zatím hraje jen CD. K provozu rádia postačí koupit zmíněný adaptér-Fakra DIN adaptér anténa, který vyjde na nějakých 190 Kč,- , ale pořád schází ten rámeček. Nakonec nezbude asi nic jiného, než koupit orinál celou sadu. Přesto děkuji za radu. Citovat
sopranonaj Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 odporucam ti ebay.co.uk , tam najdes urcite ramcek Citovat
actionMed Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Potrebujes distancni ramecek na zmenu hloubky? Citovat
brasil Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Když dáš rádio do spodní schránky, tak to jde zkousnout i bez rámečku. Není to tak hrozné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.