Hokki Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Zdravím všechny uživatele tohoto webu.Mám takový problém,vlastním Peugeot 307 1,6 80kW rok výroby 2004 a neměl jsem v něm uživ. příručku.Tak jsem si ji půjčil od kamaráda,ale ten má starší model.Teď jsem šel měnit nějaké pojistky a obrázek v příručce neodpovídá pojistkové skříni jež tam mám.Nebyl by někdo tak laskav a neposlal mi obrázek interiérové pojistkové skříně z příručky novějšího modelu???Díky e-mail: Hokki@email.cz Citovat
xavier Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Zaregistruj sa na http://public.servicebox.peugeot.com/ a tam najdeš uživateľskú príručku Citovat
Hokki Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 nebylo by něco bez registrace jde mi jen o tu jednu stranku Citovat
ozzanko Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Poslal som ti na mail nejake prirucky ak ani tak nezodpoveda napis aj mesiac vyroby alebo VIN Citovat
Hokki Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Děkuji za poslání,ale bohužel ani tyto dva nesedí.Já tam mám všechny pojistky v jedné řadě a né ve dvou,jak je to kreslené na všech obrázcích a pojistka o kterou se mi nyní jedná (26) tak tu nemohu vůbec najít.Měsíc výroby nevím měl by to být přelom roku 2003 a 2004. Citovat
Moral3z Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Trochu to oživím... mám problém, přestalo fungovat rádio a podsvětlení ovládání klimatizace... na všech obrázcích sou pojistky ve dvou řadách, ale já mám jen v jedné řadě... nevěděl by někdo, kde sehnat toto schéma? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.