Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

potřebuji poradit...Zjistil jsem že na Gti stojí slušná ramena nějakých 5 tisíc za kus..

Technik mi radil že vymění nějaký čepy a silentbloky na nich a mělo by to být OK.Jde o to že ta sportovní verze má ramena nějaký kovaný nebo co a proto jsou tak drahý.

Otázka je zda nechat vyměnit jen ty sil. což je cca 4 tisíce nebo se plácnout přes kapsu a dát tam nová.....

ostatní věcí jsou tam nový jako stabilizátory, čepy atd.....

díííky

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

potřebuji poradit...Zjistil jsem že na Gti stojí slušná ramena nějakých 5 tisíc za kus..

Technik mi radil že vymění nějaký čepy a silentbloky na nich a mělo by to být OK.Jde o to že ta sportovní verze má ramena nějaký kovaný nebo co a proto jsou tak drahý.

Otázka je zda nechat vyměnit jen ty sil. což je cca 4 tisíce nebo se plácnout přes kapsu a dát tam nová.....

ostatní věcí jsou tam nový jako stabilizátory, čepy atd.....

díííky

Ak tie ramená nie sú poškodené nárazom tak vymeň iba silentbloky, je to bežná oprava. Čapy sa dajú tiež kúpiť samostatne.

[upravil dne 13/5/08 pastorek]

Odesláno

Ak tie ramená nie sú poškodené nárazom tak vymeň iba silentbloky, je to bežná oprava. Horšie je to pri čapoch.

jak pak to myslíš při čepech?

Čapy sa dajú kúpiť samostatne a sú tam lisované. Na výmenu bude asi treba vybavená dielňa. Silentbloky vymeníš bez problémov i v garáži.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ak tie ramená nie sú poškodené nárazom tak vymeň iba silentbloky, je to bežná oprava. Horšie je to pri čapoch.

jak pak to myslíš při čepech?

Čapy sa dajú kúpiť samostatne a sú tam lisované. Na výmenu bude asi treba vybavená dielňa. Silentbloky vymeníš bez problémov i v garáži.

jo taak...No já bych to asi nevyměnil sám musim to dát do servisu ale budu při tom až to budou dělat to mě zajímá...

ale díky moc bouchlé to není takže jsem rád že ušetřím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...