jakub106GTI Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 potřebuji poradit...Zjistil jsem že na Gti stojí slušná ramena nějakých 5 tisíc za kus.. Technik mi radil že vymění nějaký čepy a silentbloky na nich a mělo by to být OK.Jde o to že ta sportovní verze má ramena nějaký kovaný nebo co a proto jsou tak drahý. Otázka je zda nechat vyměnit jen ty sil. což je cca 4 tisíce nebo se plácnout přes kapsu a dát tam nová..... ostatní věcí jsou tam nový jako stabilizátory, čepy atd..... díííky Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI potřebuji poradit...Zjistil jsem že na Gti stojí slušná ramena nějakých 5 tisíc za kus.. Technik mi radil že vymění nějaký čepy a silentbloky na nich a mělo by to být OK.Jde o to že ta sportovní verze má ramena nějaký kovaný nebo co a proto jsou tak drahý. Otázka je zda nechat vyměnit jen ty sil. což je cca 4 tisíce nebo se plácnout přes kapsu a dát tam nová..... ostatní věcí jsou tam nový jako stabilizátory, čepy atd..... díííky Ak tie ramená nie sú poškodené nárazom tak vymeň iba silentbloky, je to bežná oprava. Čapy sa dajú tiež kúpiť samostatne. [upravil dne 13/5/08 pastorek] Citovat
jakub106GTI Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Ak tie ramená nie sú poškodené nárazom tak vymeň iba silentbloky, je to bežná oprava. Horšie je to pri čapoch. jak pak to myslíš při čepech? Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Ak tie ramená nie sú poškodené nárazom tak vymeň iba silentbloky, je to bežná oprava. Horšie je to pri čapoch. jak pak to myslíš při čepech? Čapy sa dajú kúpiť samostatne a sú tam lisované. Na výmenu bude asi treba vybavená dielňa. Silentbloky vymeníš bez problémov i v garáži. Citovat
jakub106GTI Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: jakub106GTI Ak tie ramená nie sú poškodené nárazom tak vymeň iba silentbloky, je to bežná oprava. Horšie je to pri čapoch. jak pak to myslíš při čepech? Čapy sa dajú kúpiť samostatne a sú tam lisované. Na výmenu bude asi treba vybavená dielňa. Silentbloky vymeníš bez problémov i v garáži. jo taak...No já bych to asi nevyměnil sám musim to dát do servisu ale budu při tom až to budou dělat to mě zajímá... ale díky moc bouchlé to není takže jsem rád že ušetřím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.