Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě otázečka, o jaký typ zrcátek se jedná, pokud mi z něho čouhají tři drátky, předpokládám lankové že ano?

Jaký je rozdíl mezi manuálním? - žádné ovládání z interiéru, ovládání rukou z venčí? děkuji za odpovědi na všechny mé otázky.

Odesláno

ak ti z neho cuhaju 3 draty tak to moze bit bud vyhrievanie alebo el ovladane to by malo bit prave zatial som sa nestretol z peugeotom ktory by nemal stelovanie z vnutra teda z interieru

Odesláno
Původně zaslal: sana

ak ti z neho cuhaju 3 draty tak to moze bit bud vyhrievanie alebo el ovladane to by malo bit prave zatial som sa nestretol z peugeotom ktory by nemal stelovanie z vnutra teda z interieru

no tak to si teda neviděl 205 v obyčejné výbavě:D ta má totiž zrcátka bez seřizování z interiéru :papa

pak jsou ještě úplně stejná na pohle, ale pají ještě páčku, a tou se dá z interiéru štelovat, ty byli v lepších výbavách a na griffe jsou dokonce vyhřívané. no a pak ještě takové kulatější z gti ovládané lanky. Mluvím o 205ce :papa

[upravil dne 13.5.2008 vinorak]

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

no tak to si teda neviděl 205 v obyčejné výbavě:D ta má totiž zrcátka bez seřizování z interiéru :papa

pak jsou ještě úplně stejná na pohle, ale pají ještě páčku, a tou se dá z interiéru štelovat, ty byli v lepších výbavách a na griffe jsou dokonce vyhřívané. no a pak ještě takové kulatější z gti ovládané lanky. Mluvím o 205ce :papa

[upravil dne 13.5.2008 vinorak]

no já mám s tou páčkou, takže musím chtít páčkové že?
Odesláno

mno jestli vyhřívané to asi ne, mám tam páčku, kterou to šteluju, takže asi páčkové.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...