CZBios Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zdali pasují zrcátka z P205 na P309 1991 1.1 nový model. Předem díky za odpověď. Citovat
CZBios Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: vinorak jelikož jsou stejný dveře tak ano super myslel jsem si to, ptz. vypadají ze předu úplně stejně) Citovat
CZBios Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Ještě otázečka, o jaký typ zrcátek se jedná, pokud mi z něho čouhají tři drátky, předpokládám lankové že ano? Jaký je rozdíl mezi manuálním? - žádné ovládání z interiéru, ovládání rukou z venčí? děkuji za odpovědi na všechny mé otázky. Citovat
sana Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 ak ti z neho cuhaju 3 draty tak to moze bit bud vyhrievanie alebo el ovladane to by malo bit prave zatial som sa nestretol z peugeotom ktory by nemal stelovanie z vnutra teda z interieru Citovat
vinorak Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: sana ak ti z neho cuhaju 3 draty tak to moze bit bud vyhrievanie alebo el ovladane to by malo bit prave zatial som sa nestretol z peugeotom ktory by nemal stelovanie z vnutra teda z interieru no tak to si teda neviděl 205 v obyčejné výbavě ta má totiž zrcátka bez seřizování z interiéru pak jsou ještě úplně stejná na pohle, ale pají ještě páčku, a tou se dá z interiéru štelovat, ty byli v lepších výbavách a na griffe jsou dokonce vyhřívané. no a pak ještě takové kulatější z gti ovládané lanky. Mluvím o 205ce [upravil dne 13.5.2008 vinorak] Citovat
CZBios Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: sana ak ti z neho cuhaju 3 draty tak to moze bit bud vyhrievanie alebo el ovladane to by malo bit prave zatial som sa nestretol z peugeotom ktory by nemal stelovanie z vnutra teda z interieru no tak to si teda neviděl 205 v obyčejné výbavě ta má totiž zrcátka bez seřizování z interiéru pak jsou ještě úplně stejná na pohle, ale pají ještě páčku, a tou se dá z interiéru štelovat, ty byli v lepších výbavách a na griffe jsou dokonce vyhřívané. no a pak ještě takové kulatější z gti ovládané lanky. Mluvím o 205ce [upravil dne 13.5.2008 vinorak] no já mám s tou páčkou, takže musím chtít páčkové že? Citovat
CZBios Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: sana ak ti z neho cuhaju 3 draty tak to moze bit bud vyhrievanie alebo el ovladane to by malo bit prave zatial som sa nestretol z peugeotom ktory by nemal stelovanie z vnutra teda z interieru mno jestli vyhřívané to asi ne, mám tam páčku, kterou to šteluju, takže asi páčkové. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.