Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Srazové video? Byl by zájem? Průzkum :)

Srazové video? Byl by zájem? Průzkum :)  

1. 1. Srazové video? Byl by zájem? Průzkum :)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ty auta driv jezdily, a co si budeme povidat, cesty nebyly v o moc lepsim stavu...

co se videa tyka, zalezi hodne na podminkach. osetrit se to da treba tak, ze kdo bude mit o video zajem, zaplati jej uz v poplatku za sraz, a potom zalezi - bud se vybere alespon nejaka predem dohodnuta castka a video bude, nebo nebude dostatecny zajem a penize se na miste vrati.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

pripadne se urcite da domluvit pausalni cena a zahrnout ji rovnou do prispevku, a DVD venovat kazdemu...

Tak to vůbec není blbý nápad člověče:) O víkendu se pokusím zjistit podrobnosti:)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja bych byl taky pro videjko, prepalovani nezabranime :-)

To nezabráníme, ale taky myslím že jsme tu slušný lidi a když se na něčem domluvíme, bude to platit. Ale Vvittyho systém by nebyl špatný, právě naopak. Byl by zajištěn honorář pro kameramana a originál DVD by dostali všichni.

Odesláno

Neber si to nějak osobně ale nepřipadá mi zrovna jako férové jednání chtít kameramana na Šebetov, řešit názory Vvittyho a Medvěda(neberte si to osobně mám vás moc ráda;)) a napsat, že dovezeš ukázky na minisraz do PRAHY :myslim- když se sraz bude konat na Moravě a všichni tři organizátoři jsme z Brna a k nám se to ještě ani náznakem nedostalo:o. Připadá mi jako slušnost :rollzeptat se nejprve organizátorů, zda video na sraze chtějí, zda jsou ochotni peníze vybírat(jelikož už jsou tu názory, že pokud by nebylo, peníze se budou vracet na místě), atd...

Jinak k mému názoru: nevidím jediný problém s videem a zdá se mi to jako dobrý nápad, jen bych příště prosila za všechny informovat první organizátory akce:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Neber si to nějak osobně ale nepřipadá mi zrovna jako férové jednání chtít kameramana na Šebetov, řešit názory Vvittyho a Medvěda(neberte si to osobně mám vás moc ráda;)) a napsat, že dovezeš ukázky na minisraz do PRAHY :myslim- když se sraz bude konat na Moravě a všichni tři organizátoři jsme z Brna a k nám se to ještě ani náznakem nedostalo:o. Připadá mi jako slušnost :rollzeptat se nejprve organizátorů, zda video na sraze chtějí, zda jsou ochotni peníze vybírat(jelikož už jsou tu názory, že pokud by nebylo, peníze se budou vracet na místě), atd...

Jinak k mému názoru: nevidím jediný problém s videem a zdá se mi to jako dobrý nápad, jen bych příště prosila za všechny informovat první organizátory akce:potlesk

Detail- to mám jet k vám na Moravu 300km??? :D Mno, to asi sama chápeš, že je to kapku z ruky, když jsem z Liberce, že jo? A nejbližší sraz je pro nás Severočechy Pražský, proto jsem to navrhl.

Slušnost? Nedal jsem to snad sem na fórum, aby se k tomu každý vyjádřil? Kdyby jsi fórum četla, už to víš. Nehledě na to, že je to průzkum, abych zjistil, zda je o to vůbec zájem.

Když něco chci udělat pro club, udělám to pro všechny zde, jak pro vedení, tak pro organizátory, prostě pro všechny členy a ne že budu každýmu extra psát e-mail nebo SZ, zda se na to můžu vůbec zeptat. S tou slušností se mne to maličko dotklo.

Až se bude něco organizovat, je samozřejmé, že se organizátorům atd. dá vědět, ale proč bych to měl dělat teď, to vážně nevím. Nehledě na to, že se k tomu vyjádřilo jen pár lidí a bohužel je mi jasné, že kvůli 10 ks DVD s námi nikdo čas trávit nebude:(

A že se vymýšlí, jak peníze vybrat? No jasně, proč ne, nápady se přece cení a vyjádřit se i k tomuto má právo každý, vždyť třeba jeho systém může být ten nejjednodušší, nikdo neví přece všechno.

Odesláno

jarajarda: Ano, pokud máš zájem cokoli organizovat na srazu který pořádáme, máš se první zeptat nás co si o tom myslíme, tak jak se to normálně dělá. Jestli si myslíš že ti to tady nějaká anketa odhlasuje a ty pak dojdeš s hotovou věcí tak to ses krapet spletl. Nejspíše znáš moderní technologie a neupadla by ti ruka kdyby jsi napřed napsal SZ. To že to ukážeš klukům v Praze je sice krásné ale organizátoři sídlí na Moravě, takže pokud bys chtěl něco dělat na cizím(neorganizuješ ho ty) sraze, tak holt budeš muset zvednout hýždě a dojet na Moravu. :superA co se týče placení jsou to organizátoři kdo peníze z P-C účtu vyberou před srazem a potom to do posledního halíře vedení vyúčtují a to znamená že pokud bys chtěl aby se peníze posílali přímo s platbou na Šebetov tak to budeme zase my kdo s tím bude mít práci to zpětně dohledávat a případně vracet:bojim- proto si myslím že SLUŠNOST by byla dát první vědět nám. Nevím kolik srazů jsi organizoval a jak dlouho si v klubu ale já pokud budu chtít dělat něco na podzim na Červený Kostelec tak se první slušně zeptám Peti a Medvěda co si o tom myslí, než to vůbec vypustím do éteru!!!:mrk

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

jarajarda: Ano, pokud máš zájem cokoli organizovat na srazu který pořádáme, máš se první zeptat nás co si o tom myslíme, tak jak se to normálně dělá. Jestli si myslíš že ti to tady nějaká anketa odhlasuje a ty pak dojdeš s hotovou věcí tak to ses krapet spletl. Nejspíše znáš moderní technologie a neupadla by ti ruka kdyby jsi napřed napsal SZ. To že to ukážeš klukům v Praze je sice krásné ale organizátoři sídlí na Moravě, takže pokud bys chtěl něco dělat na cizím(neorganizuješ ho ty) sraze, tak holt budeš muset zvednout hýždě a dojet na Moravu. :superA co se týče placení jsou to organizátoři kdo peníze z P-C účtu vyberou před srazem a potom to do posledního halíře vedení vyúčtují a to znamená že pokud bys chtěl aby se peníze posílali přímo s platbou na Šebetov tak to budeme zase my kdo s tím bude mít práci to zpětně dohledávat a případně vracet:bojim- proto si myslím že SLUŠNOST by byla dát první vědět nám. Nevím kolik srazů jsi organizoval a jak dlouho si v klubu ale já pokud budu chtít dělat něco na podzim na Červený Kostelec tak se první slušně zeptám Peti a Medvěda co si o tom myslí, než to vůbec vypustím do éteru!!!:mrk

No, nějaký pátek už tu jsem.

Mimochodem- tohle byla jen anketa, Tvoji reakci příliš nechápu. Když budu chtít přijet na sraz velkým bagrem a nad nim obrovskej nápis Peugeot a zeptám se na to tady na fóru, co si o tom ostatní myslí, je to snad taky špatně? Mám dát nejdřív vědět Tobě? Hm, divný přístup. Prostě je zde nějaká demokracie a budu si sem klást dotazy a ankety, které uznám za vhodné, tak jak to dělají všichni členové. Až budu chtít opravdu něco zorganizovat, fajn, pak se teprv budu s někým radit. Tohle bylo pro všechny členy klubu, nehledě na to, když už se tak moc ozýváš, ten kdo by s tím měl práci by byl kdo? No myslím že Ty asi sotva, pro mne to znamená zajet za tím člověkem- cca 40km tam a 40 zpět (to není zadarmo, na vodu to nejezdí, ale pro club to rád udělám), projednat to s ním, na sraz ho přivézt, odvézt, nějakým způsobem se o něj po tu dobu samozřejmě postarat. Nehledě na to, že ten kdo to bude balit a rozesílat, budeš taky asi sotva Ty.

pokud bys chtěl aby se peníze posílali přímo s platbou na Šebetov tak to budeme zase my kdo s tím bude mít práci to zpětně dohledávat a případně vracet

Tato varianta byla pouze jen návrh, je to jen POKEC, chápeš to?

Jestli si myslíš že ti to tady nějaká anketa odhlasuje a ty pak dojdeš s hotovou věcí tak to ses krapet spletl.

Hm, proč je tam asi napsáno průzkum? Prostě jsem se zeptal.

organizátoři sídlí na Moravě, takže pokud bys chtěl něco dělat na cizím(neorganizuješ ho ty) sraze, tak holt budeš muset zvednout hýždě a dojet na Moravu

Hezky řečeno, cizí sraz, můj a Tvůj, jeho a její, hm, myslel jsem náš, je to tu spíš takové rodinné. Jet na moravu jsou pro mne 2000,- minimálně + strávený čas.

Jak už jsem psal, navrhl jsem že to mohu ukázat na Pražském srazu, byl to návrh, co je na tom neslušného?

Proto mne napadlo zeptat se vás, byl by o to z naší strany zájem? Třeba už na Šebetov? - bral jsem to nejen na tento sraz, ale na všechny.

Teď mi jde tedy především o to, zda by jste DVD ze srazu chtěli?- TO BYL DOTAZ-

Nevím kolik srazů jsi organizoval- Jeden, jestli je to pro Tebe důležité. Jak dlouho jsi v klubu Ty? Zní to dovně, to je to tak podstatný?

Dál se o tom nemá smysl byvit, chtěl jsem, aby se k tomu vyjádřili všichni a ne tu řešit, jestli jsem se měl zeptat Tebe, jestli sem tu anketu vůbec můžu dát, to je trochu padlý na hlavu.

Buď o to bude velký zájem, fajn, pak se to bude nějak řešit, nebo ten zájem nebude a řešit se to nebude, vyřešeno, ne?

Odesláno

Jako další z organizátorů srazu v Šebetově bych se chtěl taky vyjádřit. Nikdo tu nenapadá skutečnost, že jsi sem dal anketu, zda video ano, či ne. Je ale úplně zbytečné se bavit ohledně podrobností, jak vybírat peníze, kdo je bude vybírat, kdo je bude vracet. Tohle téma bylo založeno na otázce zda video ano, či ne.

Co se týče ceny, tak bych ji asi nestanovoval v Kč za DVD, ale v částce za natočení, sestříhání a vypálení na 1 ks DVD a dále v ceně za rozmnožení na dalších x DVD (a to bych si vzhledem k ceně prázdného DVD + tisk přebalu tipoval tak na 10,- Kč). Ono se totiž špatně vyjadřuje k návrhu 150,- Kč za DVD. Když bude zájemců 10 tak je to 1 500,- Kč - je mi jasné že za tuto cenu to nikdo dělat nebude, když těch zájemců ale bude např. 100, tak za cenu 15 000,- Kč by to muselo být pozlacené.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Jako další z organizátorů srazu v Šebetově bych se chtěl taky vyjádřit. Nikdo tu nenapadá skutečnost, že jsi sem dal anketu, zda video ano, či ne. Je ale úplně zbytečné se bavit ohledně podrobností, jak vybírat peníze, kdo je bude vybírat, kdo je bude vracet. Tohle téma bylo založeno na otázce zda video ano, či ne.

Co se týče ceny, tak bych ji asi nestanovoval v Kč za DVD, ale v částce za natočení, sestříhání a vypálení na 1 ks DVD a dále v ceně za rozmnožení na dalších x DVD (a to bych si vzhledem k ceně prázdného DVD + tisk přebalu tipoval tak na 10,- Kč). Ono se totiž špatně vyjadřuje k návrhu 150,- Kč za DVD. Když bude zájemců 10 tak je to 1 500,- Kč - je mi jasné že za tuto cenu to nikdo dělat nebude, když těch zájemců ale bude např. 100, tak za cenu 15 000,- Kč by to muselo být pozlacené.

částce za natočení, sestříhání a vypálení na 1 ks DVD a dále v ceně za rozmnožení na dalších x DVD

To je pravda, to mne ani nenapadlo, že by to vlastně tak šlo vyřešit, že by kameraman dostal, co požaduje a náklady na další rozmnožení by byly minimální. Jinak tu cenu mi řekl on sám, ale je pravda, že přepalování se nedá zabránit nikdy a takto by se eliminovat dalo.

Je ale úplně zbytečné se bavit ohledně podrobností, jak vybírat peníze

Tak jde tu o pokec, takže návrhy se tu přece berou taky, ne?:super

[upravil dne 18/5/08 jarajarda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...