Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Montoval jste to někdo a jaký model? Je to spolehlivé nebo vyhozené peníze? Líbil by se mi nějaký z Aukra s LCD displayem a i dopředu. Ceny jsou kolem 1500 Kč. Ale dneska člověk může narazit na nějaký šunt.

Guest servisman
Odesláno

pohledej **parkovací senzory **a něco najdeš většinou je to 406 v breaku

Odesláno

koukni tady je to od 2 stránky,něco jsem psal do jiného příspěvku,tak to projdi od 1 stránky,a pokud můžu poradit,nekupuj nic od Poláků z Aukra!!!!!! Nefungují,myslím že jsem to tam taky popisoval

já mám s displejem,a plná spokojenost viz. můj link a já je kupoval zde -

http://www.levnealarmy.cz/ - plná spokojenost a spolehlivý prodejce,osobně velmi dobré zkušenosti.....

Odesláno

Diky Burisek,

dobry vlakno. Libi se mi ten napad dat to do 5.dveri. Ale mam P306 Break, snad to bude fungovat dobre jako u 406. Instalace snad bude taky mozna. Mam ale obavy z tazneho zarizeni. Volal jsem napr. na Jablotron i jeho smluvnim partnerum na montaz. Nikdo za funkcnost s taznym neruci.

Dlouho jsem na netu prohledaval dodavatele asistentu a provedenim se mi libi i tento sklopny - moc by nerusil design palubky a je to cesky prodejce

https://www.primajizda.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=92&Itemid=26〈=cz

Ma ale jen 4 senzory. Psal jsem tam - vyroba samozrejme Cina, cipy jsou Philips

Jinak jsem se informoval na znackove napr. Valeo, ceny jsou kolem 4000Kc, delaji i provedeni primo pro tazne zarizeni.

To je moc.

Odesláno

Ještě se zeptám než to objednám.

Půjde to rovněž do plastu 5.dveří u P306 Break podobně jako u P406?

Ten plast dole vně dveří je na šroubech?

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: hejnej

Ještě se zeptám než to objednám.

Půjde to rovněž do plastu 5.dveří u P306 Break podobně jako u P406?

Ten plast dole vně dveří je na šroubech?

podle obr je to obdobné:super

post-0-14109600548648_thumb.jpg

Odesláno

Diky Burisek,

dobry vlakno. Libi se mi ten napad dat to do 5.dveri. Ale mam P306 Break, snad to bude fungovat dobre jako u 406. Instalace snad bude taky mozna. Mam ale obavy z tazneho zarizeni. Volal jsem napr. na Jablotron i jeho smluvnim partnerum na montaz. Nikdo za funkcnost s taznym neruci.

Dlouho jsem na netu prohledaval dodavatele asistentu a provedenim se mi libi i tento sklopny - moc by nerusil design palubky a je to cesky prodejce

https://www.primajizda.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=92&Itemid=26〈=cz

Jinak jsem se informoval na znackove napr. Valeo, ceny jsou kolem 4000Kc, delaji i provedeni primo pro tazne zarizeni.

To je moc.

nemáš zač,ale s tažným problémy nejsou,mám ho taky,ale v tomto případě ti stačí pouze do zadu 2 senzory ( můj případ ) ty dva ve středu u koule nefungují,jdou mi akorát ty krajní,to jen pro tvé info.....

Odesláno

Diky Burisek,

To je moc.

nemáš zač,ale s tažným problémy nejsou,mám ho taky,ale v tomto případě ti stačí pouze do zadu 2 senzory ( můj případ ) ty dva ve středu u koule nefungují,jdou mi akorát ty krajní,to jen pro tvé info.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...