hejnej Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Montoval jste to někdo a jaký model? Je to spolehlivé nebo vyhozené peníze? Líbil by se mi nějaký z Aukra s LCD displayem a i dopředu. Ceny jsou kolem 1500 Kč. Ale dneska člověk může narazit na nějaký šunt. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 pohledej **parkovací senzory **a něco najdeš většinou je to 406 v breaku Citovat
Burisek Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 koukni tady je to od 2 stránky,něco jsem psal do jiného příspěvku,tak to projdi od 1 stránky,a pokud můžu poradit,nekupuj nic od Poláků z Aukra!!!!!! Nefungují,myslím že jsem to tam taky popisoval já mám s displejem,a plná spokojenost viz. můj link a já je kupoval zde - http://www.levnealarmy.cz/ - plná spokojenost a spolehlivý prodejce,osobně velmi dobré zkušenosti..... Citovat
hejnej Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Diky Burisek, dobry vlakno. Libi se mi ten napad dat to do 5.dveri. Ale mam P306 Break, snad to bude fungovat dobre jako u 406. Instalace snad bude taky mozna. Mam ale obavy z tazneho zarizeni. Volal jsem napr. na Jablotron i jeho smluvnim partnerum na montaz. Nikdo za funkcnost s taznym neruci. Dlouho jsem na netu prohledaval dodavatele asistentu a provedenim se mi libi i tento sklopny - moc by nerusil design palubky a je to cesky prodejce https://www.primajizda.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=92&Itemid=26〈=cz Ma ale jen 4 senzory. Psal jsem tam - vyroba samozrejme Cina, cipy jsou Philips Jinak jsem se informoval na znackove napr. Valeo, ceny jsou kolem 4000Kc, delaji i provedeni primo pro tazne zarizeni. To je moc. Citovat
hejnej Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Ještě se zeptám než to objednám. Půjde to rovněž do plastu 5.dveří u P306 Break podobně jako u P406? Ten plast dole vně dveří je na šroubech? Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: hejnej Ještě se zeptám než to objednám. Půjde to rovněž do plastu 5.dveří u P306 Break podobně jako u P406? Ten plast dole vně dveří je na šroubech? podle obr je to obdobné Citovat
hejnej Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Dekuji, toz kam na ty obrazky chodis? Zrovna me zaujal ten \"Lefa\" na pozici 16, mam ho oloupanyho. Chtel bych novyho Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 přečti a uvidíš [upravil dne 12/5/08 honza406] Citovat
Burisek Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: hejnej Diky Burisek, dobry vlakno. Libi se mi ten napad dat to do 5.dveri. Ale mam P306 Break, snad to bude fungovat dobre jako u 406. Instalace snad bude taky mozna. Mam ale obavy z tazneho zarizeni. Volal jsem napr. na Jablotron i jeho smluvnim partnerum na montaz. Nikdo za funkcnost s taznym neruci. Dlouho jsem na netu prohledaval dodavatele asistentu a provedenim se mi libi i tento sklopny - moc by nerusil design palubky a je to cesky prodejce https://www.primajizda.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=92&Itemid=26〈=cz Ma ale jen 4 senzory. Psal jsem tam - vyroba samozrejme Cina, cipy jsou Philips Jinak jsem se informoval na znackove napr. Valeo, ceny jsou kolem 4000Kc, delaji i provedeni primo pro tazne zarizeni. To je moc. nemáš zač,ale s tažným problémy nejsou,mám ho taky,ale v tomto případě ti stačí pouze do zadu 2 senzory ( můj případ ) ty dva ve středu u koule nefungují,jdou mi akorát ty krajní,to jen pro tvé info..... Citovat
Burisek Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: hejnej Diky Burisek, dobry vlakno. Libi se mi ten napad dat to do 5.dveri. Ale mam P306 Break, snad to bude fungovat dobre jako u 406. Instalace snad bude taky mozna. Mam ale obavy z tazneho zarizeni. Volal jsem napr. na Jablotron i jeho smluvnim partnerum na montaz. Nikdo za funkcnost s taznym neruci. Dlouho jsem na netu prohledaval dodavatele asistentu a provedenim se mi libi i tento sklopny - moc by nerusil design palubky a je to cesky prodejce https://www.primajizda.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=92&Itemid=26〈=cz Ma ale jen 4 senzory. Psal jsem tam - vyroba samozrejme Cina, cipy jsou Philips Jinak jsem se informoval na znackove napr. Valeo, ceny jsou kolem 4000Kc, delaji i provedeni primo pro tazne zarizeni. To je moc. nemáš zač,ale s tažným problémy nejsou,mám ho taky,ale v tomto případě ti stačí pouze do zadu 2 senzory ( můj případ ) ty dva ve středu u koule nefungují,jdou mi akorát ty krajní,to jen pro tvé info..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.