Southie Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 tak problem se zapsanim alu r15 kol pretrvava.. jelikoz jsou urednici ovce co potrebuji papiry a ne dukazy, tak sem se rozhodl ze k zapisu r15 do TP potrebuji jakykoliv typovy list i na kola co na svem vozu nemam.. bohuzel k mim kolum pozadovane dokumenty firma nema a proto se ptam: jaka znacka a model ALU kola r15 pro peugeot 306 ma typovy list a prislusne testy TUV.. typove listy spousta firem zasila na pozadani postou, proto byhc potreboval od nekoho znat nejaky model alu ktery toto pro peg 306 splnuje.. Dekuje za jakykoliv typ Citovat
branpet Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Zdravím na Slovensku to rieši firma ETOPWHELLS www.etop.sk Je to prvá firma ktorá má povolenie vydávať typové listy pre rozmery kolies ktoré niesú uvedené v COC. Ja si idem dať zapísať 15\" v piatok mám TUV certifikát a typový list pre kolesá AEZ tacana. Skús Citovat
Southie Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: branpet Zdravím na Slovensku to rieši firma ETOPWHELLS www.etop.sk Je to prvá firma ktorá má povolenie vydávať typové listy pre rozmery kolies ktoré niesú uvedené v COC. Ja si idem dať zapísať 15\" v piatok mám TUV certifikát a typový list pre kolesá AEZ tacana. Skús dik za super typ Citovat
branpet Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Takže od dnes stredoeurópskeho času 8.23 som vlastníkom zápisu 15\" kolies v TP v ktorom boli pôvodne LEN 13\":roker Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Pockaj, tak pokial to spravne chapem, ty si kupil AEZ TACANA, a poziadal si tu firmu aby ty vystavila tipovy list k tym kolesam na tvoje auto ? Aj si za to nieco platil ? Kolko to cele trvalo ? Citovat
branpet Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Fyrma ETOP má typové listy k diskom ktoré predáva a sú zadarmo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Ahaaaa, ale tie disky si musel kupit priamo u nich, alebo si ich mohol kupit hocikde inde a len ich poziadat o tipovy list ? A na tipovom liste je priamo uveden peugeot 306 ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.