Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak problem se zapsanim alu r15 kol pretrvava.. jelikoz jsou urednici ovce co potrebuji papiry a ne dukazy, tak sem se rozhodl ze k zapisu r15 do TP potrebuji jakykoliv typovy list i na kola co na svem vozu nemam.. bohuzel k mim kolum pozadovane dokumenty firma nema a proto se ptam: jaka znacka a model ALU kola r15 pro peugeot 306 ma typovy list a prislusne testy TUV.. typove listy spousta firem zasila na pozadani postou, proto byhc potreboval od nekoho znat nejaky model alu ktery toto pro peg 306 splnuje.. Dekuje za jakykoliv typ ;)

Odesláno

Zdravím na Slovensku to rieši firma ETOPWHELLS www.etop.sk

Je to prvá firma ktorá má povolenie vydávať typové listy pre rozmery kolies ktoré niesú uvedené v COC.

Ja si idem dať zapísať 15\" v piatok mám TUV certifikát a typový list pre kolesá AEZ tacana. Skús

Odesláno
Původně zaslal: branpet

Zdravím na Slovensku to rieši firma ETOPWHELLS www.etop.sk

Je to prvá firma ktorá má povolenie vydávať typové listy pre rozmery kolies ktoré niesú uvedené v COC.

Ja si idem dať zapísať 15\" v piatok mám TUV certifikát a typový list pre kolesá AEZ tacana. Skús

dik za super typ ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pockaj, tak pokial to spravne chapem, ty si kupil AEZ TACANA, a poziadal si tu firmu aby ty vystavila tipovy list k tym kolesam na tvoje auto ?

Aj si za to nieco platil ? Kolko to cele trvalo ?

Odesláno

Ahaaaa, ale tie disky si musel kupit priamo u nich, alebo si ich mohol kupit hocikde inde a len ich poziadat o tipovy list ?

A na tipovom liste je priamo uveden peugeot 306 ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...