Burisek Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: petko309 kaslem na servis. spravim si to sam když myslíš,aby ses ve finále nedivil,tohle je moc specifické a když něco nechtěně zničíš nebo poškodíš,nebo jen obrátíš,a nebude to tam jak má,máš smůlu,a nikdo ti nepomůže, i když na druhou stranu je fakt,že servis Lucas je nechutně drahej,v tom se ti nedivím..... [upravil dne 29/5/08 Burisek] Citovat
manas007 Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: petko309 kaslem na servis. spravim si to sam když myslíš,aby ses ve finále nedivil,tohle je moc specifické a když něco nechtěně zničíš nebo poškodíš,nebo jen obrátíš,a nebude to tam jak má,máš smůlu,a nikdo ti nepomůže, i když na druhou stranu je fakt,že servis Lucas je nechutně drahej,v tom se ti nedivím..... [upravil dne 29/5/08 Burisek] A za kolik bys byl schopen zajistit přetěsnění Lucase včetne demontáže a montáže čerpadla, Burisku? A kde přesně, v Jihlavě? Citovat
jvaculka1 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Vyriesene spatne Rele palivoveho cerpadla. Uz startuje Citovat
Iwannko Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Ja mam ten isty problem. Rano auto nechce naskocit, musim natahat naftu rucne. Diagnostika vam vypisala nejaku chybu? Citovat
jvaculka1 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 nic diagnostika mi nevihodila ani sa nanu nedalo pripojit nakolko bolo to realatko odpalene Rrs ohodnotil 1 Citovat
Iwannko Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 No mne sa niekedy da pripojit, niekedy nie:myslim Citovat
Romííísek Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 tohle mi lucas taky dělal a po dlouhém a dlouhém pátrání sem zjistil že je přestřižená hřídel v čerpadle kousnul se vysokotlak a přestřihlo se to ale normálně se zbytek točil s rozvodama tak že naftu tahalo ale nedávalo... Citovat
Iwannko Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Vyriesene spatne Rele palivoveho cerpadla. Uz startuje Vdaka za radu, vymenil som ho aj ja a auto startuje ako nikdy predtym Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.