radimais Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 At hledam tady to nemuzu najit.Mam problem po vymene alternatoru se mi pri prvni poloze klice nerosviti kontrolka baterie.Vymenil jsem vsechny pojistky ale proble stale trva obcas mi cestou zhasne motor,musim pak vytocit otacky nevite nekdo co s tim je? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Je to kontrolka nabíjení baterie a má svítit ve druhé poloze klíčku.Po nastartování musí zhasnout. Zkontroluj upevnění kabelů na alternátoru. Citovat
radimais Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Upevneni je dobre uz jsem to kontroloval a vymenil i konektory,pri prvni poloze klice svitila jen kontrolka baterie tudiz se dalo sloustet radio.Ale radio jde v 1 poloze ale kontrolka nesviti.Muze to byt v rele?? Citovat
AKCZ Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Je to kontrolka nabíjení baterie a má svítit ve druhé poloze klíčku.Po nastartování musí zhasnout. Zkontroluj upevnění kabelů na alternátoru. Spravne ma svitit i v prvni poloze jako vlastne jedina.. Citovat
radimais Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Ano ma svitit i v prvni poloze ale nesviti a to jsem vymenil jen alternatot. Citovat
EXI.60 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Dal jsi tam přesně stejný alternátor?není třeba ze starého modelu.Dobíjí ti ted když to změříš. Citovat
radimais Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 No neni ze stejneho mam 306 1.6 a je to z 306 1.9 ale dobiji.Kdyz prestane tak to jde poznat,musim pak tocit otacky.Je to z pojizdneho auta ktere bylo v pohode. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Ta kontrolka nesvítí v žádné poloze klíčku? Vím jen,že přes ni jde buzení nějakého vinutí a že musí být dobrá,aby nabíjení šlapalo. Citovat
radimais Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Nesviti vubec i kdyz je v 2 poloze. Citovat
radimais Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Muze to byt rele?Pojistky jsem zkontroloval i pod kapotou,jsou v poradku vsechny.Nemam knizku tak se musim obracet tady. Citovat
EXI.60 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Já si myslím že jsou to uhlíky nebo relé.ale většinou to dělávaly uhlíky v alternátoru,když se musel točit otáčkama.ale pokud kontrolka ani neblikne tak to bode relé.býva zabudované přímo na altiku. Citovat
pastorek Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 V nabíjacom okruhu žiadne relé nieje. Je tam iba spínacia skrinka, kontrolka, alternátor a regulátor napätia. Na alternátor je privedený kábel zo spínacej skrinky cez žiarovku. Zmeraj či tam je napätie pri zapnutom kľúčiku. Ak nie, je vadná kontrolka. Ak áno tak ten alternátor je na opravu. Podľa všetkého uhlíky alebo zberné krúžky rotora. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.