Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

At hledam tady to nemuzu najit.Mam problem po vymene alternatoru se mi pri prvni poloze klice nerosviti kontrolka baterie.Vymenil jsem vsechny pojistky ale proble stale trva obcas mi cestou zhasne motor,musim pak vytocit otacky nevite nekdo co s tim je?

Odesláno

Je to kontrolka nabíjení baterie a má svítit ve druhé poloze klíčku.Po nastartování musí zhasnout.

Zkontroluj upevnění kabelů na alternátoru.

Odesláno

Upevneni je dobre uz jsem to kontroloval a vymenil i konektory,pri prvni poloze klice svitila jen kontrolka baterie tudiz se dalo sloustet radio.Ale radio jde v 1 poloze ale kontrolka nesviti.Muze to byt v rele??

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Je to kontrolka nabíjení baterie a má svítit ve druhé poloze klíčku.Po nastartování musí zhasnout.

Zkontroluj upevnění kabelů na alternátoru.

Spravne ma svitit i v prvni poloze jako vlastne jedina..

Odesláno

Já si myslím že jsou to uhlíky nebo relé.ale většinou to dělávaly uhlíky v alternátoru,když se musel točit otáčkama.ale pokud kontrolka ani neblikne tak to bode relé.býva zabudované přímo na altiku.

Odesláno

V nabíjacom okruhu žiadne relé nieje. Je tam iba spínacia skrinka, kontrolka, alternátor a regulátor napätia.

Na alternátor je privedený kábel zo spínacej skrinky cez žiarovku. Zmeraj či tam je napätie pri zapnutom kľúčiku. Ak nie, je vadná kontrolka. Ak áno tak ten alternátor je na opravu. Podľa všetkého uhlíky alebo zberné krúžky rotora.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...