Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko pánové

udělal jsem si bílý polep kolem ovládacích mechanizmezečků v 306ce s podsvícením modrých diod, ale nechce se mi to tisknout na papír kvůli vlhkosti. Nevíte někdo kdo by to vytisk na něco jiného (ale průsvitného). Díky Martin - Plzeň

Odesláno

no já si chci udělat nový ciferníky na 306 s modrým LED podsvícením a chci to tisknout na průhlednou folii, už jí mám akorát jsem se ještě nedostal k tomu abych si v corelu upravil naskenovaný ciferník :-)

mohl bych ti to vytisknout, ale nejdřív zkusím jak dopadne ten ciferník

Odesláno

no pokus byl na papír na inkoustovce, ale stejně potřebuju aby to bylo matný (průsvitný - ne průhledný). Barevná lejzrovka by snad nebyl problém. U budíků to bude maličko jinak - tam je vlastně osvětlení okolo, kdežto tady podsvicuje. Dej vedět jak si dopad s tou fólií.

Odesláno

Zdary tak tyhle fólie mj. je památka na předchozího majitele z němec, ale přál bych tě to vidět z blízka. Uvažuju o pokovení (no uvažovat můžu dlouho). Ale sprasený fólie je jedna věc a sprasená elektrika v autě věc další (kretén). Dejte někomu rozbrušovačku a puste ho do auta:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...