Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Což voto, naskenovaný bych to (díky zapůjčení od jedné nejmenované členky clubu) v cz měl, ale je toho cca 500MB ! Tak jedině na CD a jak tak koukám, byl by problém s předáním. Poštou kvůli Copyright (nebite mě) takovýhle věci neposílám.

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

jo vim. v angl el. verzi na stránkách clubu. jinak jsem ju měl kdysi půjčenou v češtine, ale bylo nad moje síly to naskenovat :(

no to je pravda, kde bych ten navod nasel? ja tu objevil jen elektricky schema

Odesláno
Napsán autorem nynanek

Což voto, naskenovaný bych to (díky zapůjčení od jedné nejmenované členky clubu) v cz měl, ale je toho cca 500MB ! Tak jedině na CD a jak tak koukám, byl by problém s předáním. Poštou kvůli Copyright (nebite mě) takovýhle věci neposílám.

ted me jeste napadlo, jak jsi pripojen k internetu? ze bychom vyuzili trebas DC++ ?

Odesláno

Hmmm. Tak nevím co Boss myslel. Ptal se na uživatelskou příručku a tohle je odkaz na servisní manuál!

Rád bych se k dotazu připojil - pro tátu sháním uživatelskou příručku na 306 sedan (je rozmrzelý, že to u auta nemá, tak bych mu aspoň vytisknul).

Odesláno
Napsán autorem jiri.wolf

Hmmm. Tak nevím co Boss myslel. Ptal se na uživatelskou příručku a tohle je odkaz na servisní manuál!

Rád bych se k dotazu připojil - pro tátu sháním uživatelskou příručku na 306 sedan (je rozmrzelý, že to u auta nemá, tak bych mu aspoň vytisknul).

no ja myslel tu knizku co dostanes k novymu autu - vyznam kontrolek, mnozstvi naplni, apod. Ten odkaz je fakt na servisni prirucku \"jak na to\" a jeste k tomu naskenovanou do nestandardniho formatu:(

Odesláno

Jsem si to hned myslel, že myslíš tuhle knížku. Pokud ji někdo má (na starý model sedan) měl bych taky zájem.

Ad. ten formát - myslím, že vzhledem ke kompresi je úplně vpoho, stačí nainstalovat ten browser - tuším, že tam je taky ke stažení.

Odesláno

2Boss: Aha, ty jsi myslel tu knížeku, co je v autě? Tak to jsem teda nějak nechňápal. No jak jseš na tom s francouštinou? Já ju mám ve franc. Kdybys chtěl, možná bych ji někdy v tomhle roce nascanoval ;)

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

2Boss: Aha, ty jsi myslel tu knížeku, co je v autě? Tak to jsem teda nějak nechňápal. No jak jseš na tom s francouštinou? Já ju mám ve franc. Kdybys chtěl, možná bych ji někdy v tomhle roce nascanoval ;)

No francouzština.... hezký to jazyk, zpěvný, libozvučný, ale má jednu chybu - nevládnu jím:(

takže dík za ochotu, ale mám asi smůlu...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Knížku údržby a opravy automobilu PEUGEOT 306 ( JAK NA TO) jsem si objednal na netu od vydavatelství KOPP, přišla mi do dvou dnů, mají tam samozdřejmě i na jiný typy PEUGEOTU a i jiný auta. neni levná ale je dobrá.

Odesláno

Jo jo. Tu mám už rok a je celkem dobrá (občas sice něco nesedí, ale dá se to vždy najít a pochopit). Tady se ale jedná o příručku uživatele (to co máš v autě).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...