Libiček Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 zdravím všechny na fóru ,sháním do své406 bíločerný a nebo bílochromovaný sportovní volant prošel jsem spoustu stránek s volanty ale bohužel zatím nic..jeden byl na přebalu magazínu Autosport&Tuning č.3 vzadu ale bohužel časopis zmizel z domu a už se nevrátil díky moc za případné odkazy a rady dík a zdraví Vašim PEUGEOTUUUM. Citovat
Kekros Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 zkus to tady http://www.e-shop24.cz/volanty/c-950-p-1/ ale mam pocit, že je to stříbrná místo bílý Citovat
Libiček Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 jsou to jak na potvoru stříbrný a černý ale díkec za pomoc ,já ho asi fakt neseženu libor Citovat
genzer Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 http://tuning.autodoplnky.cz/isotta/volanty-kuze/isotta-sportovni-volant-kuze-vallelunga-prumer-340-s788276 Citovat
Kekros Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 tak v nejhoršim přestříkat stříbrnou, ale někde to snad seženeš. A proč zrovna bílou , jestli se teda můžu zeptat ? Citovat
Libiček Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 můžeš to klidně vědět ,mám bílou 406.A ta bílá tam prostě musí být :papa Citovat
Libiček Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 no tak ten ISOTTA nemá chybu ale ta cena,mladá by mě přerazila .Ale je fakt super:D:D:roker Citovat
genzer Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 tak to delej jako ja.kdyz se zepta,kolik te to stalo tak hlas 50 procent ceny a oba budete spokojeny:D:D Citovat
Kdo Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: genzer tak to delej jako ja.kdyz se zepta,kolik te to stalo tak hlas 50 procent ceny a oba budete spokojeny:D:D A navíc, jak myslíš, že to dělají ženské?..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: genzer tak to delej jako ja.kdyz se zepta,kolik te to stalo tak hlas 50 procent ceny a oba budete spokojeny:D:D A navíc, jak myslíš, že to dělají ženské?..... jojo, muj vejfuk stal taky cca 1000 Kc a jeji ceny bot DO 1000 Kc se mi taky zdaji divne............. Citovat
Libiček Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 no jo jenže moje mladá by tunila ale za menší penízky:aut. za boty se mi nějak ty ceny nezdaj :D.ale abych té moji neškodil,kdyby bylo těch peněz o něco víc tak by jí nevadil ani ten volant za 7000 .:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.