Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: martun

Původně zaslal: ozzy1956

Ještě jednou a naposled:grr

Když spojíš vývody na konektoru--svítí couvačky ?????

nesvítí:myslim

Tak potom zkus,jestli jde proud až ke světlům.Když ano,je vadná žárovka nebo ukostření,,když néé,je přerušený kabel od spinače ke světlům.Musíš najít místo,kde je přerušený nebo natáhnout nový kabel.

ze spínače jdo kabeli na zadní zpátečky a ne do pojistkové skříně. Nebo jakto je ?

Odesláno

Na konektore máš dva káble. Jeden je prívod od poistkovej skrinky a druhý ide na spiatočkové svetlá. Keď ten konektor odpojíš a zapneš kľúčík,tak na jednom kábli by si mal mať 12V. To je ten prívod. Ak v tom konektore spojíš oba káble kúskom drôtu mali by svietiť spiatočkové svetlá.

Odesláno

tak jsem to tak měřil na pravém zadním světle a zjistil jsem, že když odendám jeden konektor tak po zařatení zpátečky na jednom drátku naměřím cca 9 V, které se neustále mění, ale budiž.

No a když už natu objímku na žárovku dostanu napětí tak se žárovka ani nerozsvítí a přitom je ta žárovka vpořádku. Po kabelech se mi opravdu nechce jet, když vidím kudy prochází.

Odesláno

Káble idú väčšinou po ľavej straneauta. Najprv k ľavému svetlu a potom k pravému. Zmeraj takto ľavé svetlo. Mohla by byť chyba v ľavom svetle alebo v kábloch z ľavého do pravého.

Aby som nezadudol, vždy meraj najprv samotný konektor svetla a až potom kontakt žiarovky. Tak vylúčiš chybu na samotnom svetle.

[upravil dne 4/5/08 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Káble idú väčšinou po ľavej straneauta. Najprv k ľavému svetlu a potom k pravému. Zmeraj takto ľavé svetlo. Mohla by byť chyba v ľavom svetle alebo v kábloch z ľavého do pravého.

Aby som nezadudol, vždy meraj najprv samotný konektor svetla a až potom kontakt žiarovky. Tak vylúčiš chybu na samotnom svetle.

sakra já to měřil v pravém světle (je tam víc drátů). Mrknu ještě nato, ale jak říkám stačí mi, když vidím kam vedou kabeli od spínače.:mrk:bojim

Odesláno

Písal som že \"väčšinou po ľavej strane\". Nie je to pravidlo. Nenapísal si presne o aké auto ide. Môže to byť i opačne. Každopádne pri premeriavaní káblov odpoj konektory z oboch svetiel.

sakra já to měřil v pravém světle (je tam víc drátů). Mrknu ještě nato, ale jak říkám stačí mi, když vidím kam vedou kabeli od spínače.:mrk:bojim

Odesláno

Písal som že \"väčšinou po ľavej strane\". Nie je to pravidlo. Nenapísal si presne o aké auto ide. Môže to byť i opačne. Každopádne pri premeriavaní káblov odpoj konektory z oboch svetiel.

Jedná se o Peugeota 306 1.4 Xn r.v.94

Odesláno

U 306 - sedan jsou všechny kabely k pravé zadní svítilně vedeny pravou stranou v kufru ( alespoň já to tak mám ) a od pravého světla pak k levému. Pod pravým zadním sedákem se svazky dělí na dva - pravý a levý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...