sana Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 mate niekdo skusenost cim to moze bit najprv sa mi zasekaval zamok na dverach a teraz to nejde ani odomknut Je v hajzlu zamok to asi je a da sa to neak ako skusit opravit? Bo kluc funguje aj v zapalovani aj v druhom zamku normalne Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Opotrebená vložka zámku. Dá sa: 1- rozobrať namazať a možno bude funkčná 2- vymeniť za spolujazdcovu 3- kúpiť novú i s iným kľúčom ( sada 2 ks - cca 1000 ) 4- domontovať diaľkové na centrál 5- v Peugeot servise si objednať vložku na ten istý kľúč Je to v poradí podľa ceny. Citovat
sana Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 asi to vymenim kua ale domontujem central! Inak uz som to mazal WDckom este sa skusim s tim neak pohrat Dik za radu Citovat
aaischa Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 mam stejnej problem, klic mi v zapalovani jde dobre jiny dvere taky ale v ridicovejch dost nanic, ale jinej klic v ty vlozce beha dobre, a klic je evidentne opouzivanej uz sem na klubu koupil jinou vlozku a klic a bylo to nejlevnejsi. Citovat
sana Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 no ja prave nexcem mat 3 kluce uz mam iny na kufru asi to prehodim zo spolujazdcovych Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Ešte ma napadlo riešenie. Ten zámok by mal byť rozoberateľný. V princípe je to dutý valček v ktorom je druhý valček a v ňom, kolmo na kľúč, tenké mosadzné pliešky. Keď zasunieš kľúč, pliešky sa podľa zubov kľúča uložia do roviny a urobia ten vnútorný valček hladký aby sa mohol otočiť v tom väčšom. Tieto problémy zo zámkami vznikajú vtedy keď tie pliešky sú od používania vydraté kľúčom. Rozober ho a vonkajšok toho vnútorného valčeka obrús aby tie pliešky nevyčnievali. Zase to bude dlho fungovať. POZOR! Pri rozoberaní zámku i pri manipulácii s tým vnútorným valčekom tam maj vždy strčený kľúč. Tie pliešky sú na pružinke a pri neopatrnej manipulácii vyskočia. Poskladať ich späť síce je možné ale dosť náročné na skúsenosti a trpezlivosť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.