Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mate niekdo skusenost cim to moze bit najprv sa mi zasekaval zamok na dverach a teraz to nejde ani odomknut Je v hajzlu zamok to asi je a da sa to neak ako skusit opravit? Bo kluc funguje aj v zapalovani aj v druhom zamku normalne

Odesláno

Opotrebená vložka zámku. Dá sa:

1- rozobrať namazať a možno bude funkčná

2- vymeniť za spolujazdcovu

3- kúpiť novú i s iným kľúčom ( sada 2 ks - cca 1000 )

4- domontovať diaľkové na centrál

5- v Peugeot servise si objednať vložku na ten istý kľúč

Je to v poradí podľa ceny.

Odesláno

mam stejnej problem, klic mi v zapalovani jde dobre jiny dvere taky ale v ridicovejch dost nanic, ale jinej klic v ty vlozce beha dobre, a klic je evidentne opouzivanej uz sem na klubu koupil jinou vlozku a klic a bylo to nejlevnejsi.

Odesláno

Ešte ma napadlo riešenie. Ten zámok by mal byť rozoberateľný. V princípe je to dutý valček v ktorom je druhý valček a v ňom, kolmo na kľúč, tenké mosadzné pliešky. Keď zasunieš kľúč, pliešky sa podľa zubov kľúča uložia do roviny a urobia ten vnútorný valček hladký aby sa mohol otočiť v tom väčšom. Tieto problémy zo zámkami vznikajú vtedy keď tie pliešky sú od používania vydraté kľúčom. Rozober ho a vonkajšok toho vnútorného valčeka obrús aby tie pliešky nevyčnievali. Zase to bude dlho fungovať.

POZOR! Pri rozoberaní zámku i pri manipulácii s tým vnútorným valčekom tam maj vždy strčený kľúč. Tie pliešky sú na pružinke a pri neopatrnej manipulácii vyskočia. Poskladať ich späť síce je možné ale dosť náročné na skúsenosti a trpezlivosť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...