radimais Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Zdravim,potreboval bych poradit co mam udelat a jak opravit peugeot 306sr.Muj problem je zadni kolo na leve strane je prilis blizko podbehu a pri zatizeni se mi odira.Co s tim muze byt a jak to opravit dekuji. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Jestli je to jen jedno kolo ,může být prasklá torzní tyč. P 306 totiž nemá vzadu pružiny,ale torz. tyče. Rozhodující je,jestli se to stalo najednou,zda jsou vzadu správná kola anebo je torzka už unavená. Potom by pomohla jen výměna v servisu. Citovat
radimais Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Aha no koupil jsem ho nedavno a bylo vsechno v pohode,kolik asi takova torzni tyc stoji?Je to jen jedno kolo.no z niceho nic se to asi stalo zjistil jsem to v ten den neco mi na aute nehralo. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Zjisti přesně závadu--zvedni na L straně auto a zahýbej ramenem nápravy,jestli je volné.Ještě před zvednutím se podívej,jestli L rameno neleží na dorazu (taková gumová špica) Cenu nové tyče neznám,dal bych druhou z vraku Citovat
radimais Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 rameno volne neni ted jsem to zvednul a koukal jsem na vsechno a nikde nic neni praskle. Citovat
radimais Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Je to zajimave mel jsem zimni a nic a po 1000km na letnich tohle Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Nemáš ty letní nad rozměr ???Jestli máš malé ET na disku---bude to při zatížení dřít. 306 má na plecháčích ET 15--18 a na ALU discích nevím Dej si hledání--tam to najdeš [upravil dne 1/5/08 ozzy1956] [upravil dne 1/5/08 ozzy1956] Citovat
radimais Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Tak ted jsem koukal i na tu gum spici a kdyz je auto bez zvedaku tak je tam caa10-15cm vule mezi dorazem. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Když to začlo dřít po výměně kol,budeš mít nesprávné disky nebo pneu Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Tato kola nemůžou dřít--je to standard pro 306 ,1.4, Citovat
radimais Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Vule dorazu-gum.spice prave kolo 84mm,leve kolo 77mm Citovat
radimais Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 prave kolo je od podbehu plus minus kolem 3-4cm Citovat
ozzy56 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Už Ti více asi neporadím.Kola jsou dobrá,říkáš ,že prasklé není nic (torzka),teď jen servis Citovat
radimais Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Diky jinak za radu dbybych neco nekdy potreboval ozvu se jeste jednou diky.Radim Citovat
kaper Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Nazdar. Tiež mam peugeota 306 combi a začako mi niečo šuchat v zadnych kolach. majprv na lavej a teraz na pravej strane. Už som aj podblatniky prispôsobil a stale to šucha. Teda len ked naložim do kufra cca 150kg a vbehnem do nejakej jamy. Tiež som pozeral či tam nie je niečo urvané ale všetko tam vyzera ok. Mam obute R 14 185/65. Ak sa ti podari niečo zistit tak prosim daj vediet lebo ja som už v koncoch. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Este vyskusaj zasadnu vec, a to prehodit prave zadne kolo za lave zadne kolo. Proste ich prehod naopak a chod sa povozit, ci ty stale bude suchat iba ta jedna strana. Pokial by zacala suchat ta druha, tak mas zle ET disku ... Pokial nie, vies ze v kolesach to neni. Momentalne mam rovnaky rozmer kolies ako ty na 306 , a mam tam rezervu jak hovado Nosil som v peugeote kamenne kvadre na komin, Potreboval som s nim prejst len asi 1km, tak som ho naloziul doplna, v kufru muselo byt ale 300- 400 kg, uplne sedel na zemi, a jedine co mi za cely ten km suchlo bola zadna zastierka Takze v rozmeroch pneu by som to nevidel Citovat
kaper Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 že to nie je v kolesach to viem mam ich už 2 roky a nešuchalo nič. A tiež som mal naloženych hodne kg. Ale tento rok jak som prezul tak to začalo. Najprv lava strana ta už len tak raz za čas šuchne ale zato prava teraz skoro každu jamu. Samozrejme že musim mat niečo naložene. Asi stim budem musiet behnut do nejakeho servisu alebo nejakemu šikovnemu mech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.