permonik7 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 To byste neverili, co se mi vcera stalo... Za jizdy na dalnici se mi rozsvitila nam vsem znama hlaska Depolution system faulty, zacala svitit a pipat cervena stopka a auto zastavilo a uz neslo nastartovat... Po celodopolednich utrapach s odtahovkou chlapci v servisu zjistili, ze mi upadla nejaka hadicka v motoru ( neco o podtlaku rikali, fakt tomu nerozumim). Nejvetsi sranda je ta, ze ji tam zapomneli nacvaknout chlapci v jinem servisu, kteri meli Olivku v rukach minule pondeli na servisni prohlidce 90 tis. km. A pak si jednu nedejte. Uplne mi ji bylo lito, jak ji osklive nakladali zahacenou... Citovat
Dundee Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 A pak dej auto do servisu (kor autorizovanýho):bojim Tak hlavně, že to nebylo nic závažnýho a finančně nákladnýho;) Citovat
permonik7 Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 Olivka je sluzebni, takze placeni nastesti resit nemusim vubec, ale ty nervy...byla to fakt jenom vypadnuta hadicka. Celej pracovni den v tahu, pac ji tam nekdo zapomnel nacvaknout, byla tam pry jen nasazena a otresy a vibracemi vypadla. Snad uz to bude v pohode;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.