ekino Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Caute Ma niekto dorobene parkovacie senzory na 307 (nie SW). Rozmyslam, ze si ich domontujem a chcem sa spytat na mozne problemy, kde treba vyvrtat diery, zapojenie, kolko senzorov (stacia dva?) atd. Ma s tym niekto skusenosti, pripadne poradte nejake kvalitne senzory. Thx Citovat
Solim1 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Kompletne prečítaj toto. Myslím, že nie je veľký rozdiel. Citovat
Hhonza Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 u krátké verze je problém v tom, že tam nikde nemáš po celé délce rovnou lajnu...já to vyřešil tak, že jsem je dal úplně dolů, takže snímají i zvýšené obrubníky nebo klády na zemi (což taky není ku škodě). Fotku zkusím najít a hodit sem. Jinak instalace je otázka několika desítek minut a trošičku šikovných ručiček, kabel se dá protáhnout interiérem (je mnoho možností) a displej mám na palubovce vlevo od přístrojovky. Citovat
Hhonza Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 u krátké verze je problém v tom, že tam nikde nemáš po celé délce rovnou lajnu...já to vyřešil tak, že jsem je dal úplně dolů, takže snímají i zvýšené obrubníky nebo klády na zemi (což taky není ku škodě). Fotku zkusím najít a hodit sem. Jinak instalace je otázka několika desítek minut a trošičku šikovných ručiček, kabel se dá protáhnout interiérem (je mnoho možností) a displej mám na palubovce vlevo od přístrojovky. Citovat
ekino Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: Hhonza u krátké verze je problém v tom, že tam nikde nemáš po celé délce rovnou lajnu...já to vyřešil tak, že jsem je dal úplně dolů, takže snímají i zvýšené obrubníky nebo klády na zemi (což taky není ku škodě). Fotku zkusím najít a hodit sem. Jinak instalace je otázka několika desítek minut a trošičku šikovných ručiček, kabel se dá protáhnout interiérem (je mnoho možností) a displej mám na palubovce vlevo od přístrojovky. Thx za info, foto by bolo fajn, este sa skusim na to popytat v orig. servise, lebo som videl na niektorych hatchbagoch (asi v tej full verzii ) aj parkovacie senzory. Tak dufam ze to tam pojde namontovat ako je to na 307 so senzormi od vyroby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.