Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute

Ma niekto dorobene parkovacie senzory na 307 (nie SW).

Rozmyslam, ze si ich domontujem a chcem sa spytat na mozne problemy, kde treba vyvrtat diery, zapojenie, kolko senzorov (stacia dva?) atd. Ma s tym niekto skusenosti, pripadne poradte nejake kvalitne senzory.

Thx

Odesláno

u krátké verze je problém v tom, že tam nikde nemáš po celé délce rovnou lajnu...já to vyřešil tak, že jsem je dal úplně dolů, takže snímají i zvýšené obrubníky nebo klády na zemi (což taky není ku škodě). Fotku zkusím najít a hodit sem. Jinak instalace je otázka několika desítek minut a trošičku šikovných ručiček, kabel se dá protáhnout interiérem (je mnoho možností) a displej mám na palubovce vlevo od přístrojovky.

Odesláno

u krátké verze je problém v tom, že tam nikde nemáš po celé délce rovnou lajnu...já to vyřešil tak, že jsem je dal úplně dolů, takže snímají i zvýšené obrubníky nebo klády na zemi (což taky není ku škodě). Fotku zkusím najít a hodit sem. Jinak instalace je otázka několika desítek minut a trošičku šikovných ručiček, kabel se dá protáhnout interiérem (je mnoho možností) a displej mám na palubovce vlevo od přístrojovky.

Odesláno
Původně zaslal: Hhonza

Thx za info, foto by bolo fajn, este sa skusim na to popytat v orig. servise, lebo som videl na niektorych hatchbagoch (asi v tej full verzii :) ) aj parkovacie senzory. Tak dufam ze to tam pojde namontovat ako je to na 307 so senzormi od vyroby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...