pastorek Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 To je nejako veľa chýb naraz. Ja by som skusil fintu informatikov. Na 1/2 - 1 hodinu odpojil baterku. Síce mám iné vstrekovanie ale už mi to dvakrát pomohlo keď sa auto správalo nelogicky. Citovat
CZBios Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: pastorek To je nejako veľa chýb naraz. Ja by som skusil fintu informatikov. Na 1/2 - 1 hodinu odpojil baterku. Síce mám iné vstrekovanie ale už mi to dvakrát pomohlo keď sa auto správalo nelogicky. vyzkouším to snad během dneska, po připojení ji má mzkusat znovu vyblikat. Ale nějak se mi to nezdá, myslím si, že to ale nezabare. V elektronice budou nějaké paměti ROM nebo RAM a ty budou mít pravd. vlastní zdroj, nějakou malou baterku nebo něco podobného... Citovat
Hafity Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 To bude chtít vymazat paměť závad. Nejlepší je odpojit OBA póly na baterce a kabely přiložit na víc, než 10 sekund k sobě. Pak zase zapojit na baterku a vyblikat. Po vymazání tam musí být jen začátek a konec zkoušky. Teď jsem si vzpomněl, že známému dělal teplý start to samé a bylo to opravdu jedno z těch dvou relátek, určených pro palivové čerpadlo. Citovat
CZBios Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 dá se to nějak ověřit? Relétáko? dneska jsem obejl servisy a vrakoviště a říkali, že to může být špatný vstřik... Po dnešní měření: 10l = 83,9 km ... uf uf :( Citovat
voštík Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: CZBios Po dnešní měření: 10l = 83,9 km ... uf uf :( Jen jestli nejezdíš jako prasátko.... to co ti to vyblikalo naposled (41, 13, 31) je nejaky divny. Co jsem si blikal na tecku nebo i na predesle 205 1.6i tak vzdy 12 (poporade zavady) a 11, zadny veci na preskacku... Zkus to jeste radeji jednou a poradne se na to K koukej a pocitej IMHO: jestli jsou cidla teploty na termostatu OK, tak koukni do vahy vzduchu je tam takova \"vec\" ktera meri teplotu nasavaneho vzduchu - co si pamatuju, tak to byl casto problem. Zkus pohledat na foru, uz se to tu resilo xkrat. A jsou tu i nejaky popisy jak co zmerit Citovat
CZBios Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 voštík: Tak určitě nejezdím jako prase, jezdím pomalu, slušně, dle předpisů, žádné zrychlování, ono to taky moc s 1.1 nejde. hafity: Tak jsem byl u vozu, sundal jsem konektory od baterie, přiložil jsem je k sobě asi cca na minutku a zapojil. Tentokrát jsem vyblikal jen 41. 41 snímač otáček / polohy. Nevím, jestli se ostatní závady neprojeví až po nastartování vozu... Co to tedy pro mě znamená? Citovat
CZBios Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: CZBios Po dnešní měření: 10l = 83,9 km ... uf uf :( Jen jestli nejezdíš jako prasátko.... to co ti to vyblikalo naposled (41, 13, 31) je nejaky divny. Co jsem si blikal na tecku nebo i na predesle 205 1.6i tak vzdy 12 (poporade zavady) a 11, zadny veci na preskacku... Zkus to jeste radeji jednou a poradne se na to K koukej a pocitej IMHO: jestli jsou cidla teploty na termostatu OK, tak koukni do vahy vzduchu je tam takova \"vec\" ktera meri teplotu nasavaneho vzduchu - co si pamatuju, tak to byl casto problem. Zkus pohledat na foru, uz se to tu resilo xkrat. A jsou tu i nejaky popisy jak co zmerit snažím se hledat, ale nevím pod čím...nic nemohu najít. Tohle forum je dobré, ale chybí mi t seznam témat pro jednotlvé modely...stručný seznam... Kde vůbec mám hledat báhu vzduchu nebo čidlo, které měří teplotu nasávaného vzduchu? děkuji. Citovat
Hafity Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: CZBios voštík: Tak určitě nejezdím jako prase, jezdím pomalu, slušně, dle předpisů, žádné zrychlování, ono to taky moc s 1.1 nejde. hafity: Tak jsem byl u vozu, sundal jsem konektory od baterie, přiložil jsem je k sobě asi cca na minutku a zapojil. Tentokrát jsem vyblikal jen 41. 41 snímač otáček / polohy. Nevím, jestli se ostatní závady neprojeví až po nastartování vozu... Co to tedy pro mě znamená? Ostatní závady by se opravdu měly v kódech objevit po nastartování. Ten snímač otáček je divný. Bez jeho signálu to nepálí, ani nestříká. Snímač teploty nasávaného vzduchu je přímo na vstřiku. Váhu vzduchu to nemá. Citovat
CZBios Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: CZBios voštík: Tak určitě nejezdím jako prase, jezdím pomalu, slušně, dle předpisů, žádné zrychlování, ono to taky moc s 1.1 nejde. hafity: Tak jsem byl u vozu, sundal jsem konektory od baterie, přiložil jsem je k sobě asi cca na minutku a zapojil. Tentokrát jsem vyblikal jen 41. 41 snímač otáček / polohy. Nevím, jestli se ostatní závady neprojeví až po nastartování vozu... Co to tedy pro mě znamená? Ostatní závady by se opravdu měly v kódech objevit po nastartování. Ten snímač otáček je divný. Bez jeho signálu to nepálí, ani nestříká. Snímač teploty nasávaného vzduchu je přímo na vstřiku. Váhu vzduchu to nemá. co si o tom mám tedy myslet? Resp. výměna snímače? Může to mí za příčinnu zvýšenou spotřebu? nepálí? -> jako špatně startuje, chytá? Citovat
Hafity Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 U tohohle motoru je snímač otáček součástí rozdělovače. No a kouknout se, jak vypadá víčko a palec mě vůbec nenapadlo. Sice bylo celkem málo času, ale přesto se omlouvám.... Citovat
CZBios Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Hafity U tohohle motoru je snímač otáček součástí rozdělovače. No a kouknout se, jak vypadá víčko a palec mě vůbec nenapadlo. Sice bylo celkem málo času, ale přesto se omlouvám.... nn, není nic zač se omlouvat...jen..můžu s tím teď něco udělat já? Může to mít vliv na spotřebu? Je to snadné a levné na výměnu. Na jednom v vrakáči v Kadani je ta samá 309, domluvil jsem se, že tam můžu přijet zkusit si ty díly naházet do svýho a vyblikat, jestli zmízí závada...zvládnu to? Citovat
Hafity Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: CZBios Původně zaslal: Hafity U tohohle motoru je snímač otáček součástí rozdělovače. No a kouknout se, jak vypadá víčko a palec mě vůbec nenapadlo. Sice bylo celkem málo času, ale přesto se omlouvám.... nn, není nic zač se omlouvat...jen..můžu s tím teď něco udělat já? Může to mít vliv na spotřebu? Je to snadné a levné na výměnu. Na jednom v vrakáči v Kadani je ta samá 309, domluvil jsem se, že tam můžu přijet zkusit si ty díly naházet do svýho a vyblikat, jestli zmízí závada...zvládnu to? Mno, jestli to zvládneš to opravdu nemohu tušit. Klidně dojeď na konzultaci. Takhle to asi těžko popíšu.... Citovat
CZBios Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: CZBios Původně zaslal: Hafity U tohohle motoru je snímač otáček součástí rozdělovače. No a kouknout se, jak vypadá víčko a palec mě vůbec nenapadlo. Sice bylo celkem málo času, ale přesto se omlouvám.... nn, není nic zač se omlouvat...jen..můžu s tím teď něco udělat já? Může to mít vliv na spotřebu? Je to snadné a levné na výměnu. Na jednom v vrakáči v Kadani je ta samá 309, domluvil jsem se, že tam můžu přijet zkusit si ty díly naházet do svýho a vyblikat, jestli zmízí závada...zvládnu to? Mno, jestli to zvládneš to opravdu nemohu tušit. Klidně dojeď na konzultaci. Takhle to asi těžko popíšu.... podle fotek? Věc se má totiž tak, že cesta za tebou jen kvůli jedné věci mě vyjde na šílenýpeníze při týhle spotřebě víš? NBějaké nákresy, jako s tou spojkou? Může to mít opravdu vliv spotřebu? Citovat
Hafity Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Ještě taky jestli máš správný tlak v pneu a jestli ti neváznou brzdy. Podle fotek těžko opravíme auto. Mám tu pár starších rozdělovačů, tak s nima můžeme vyzkoušet odstranit tu 41ku. Potom proměřit to čidlo teploty nasávaného vzduchu. Citovat
CZBios Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: Hafity Ještě taky jestli máš správný tlak v pneu a jestli ti neváznou brzdy. Podle fotek těžko opravíme auto. Mám tu pár starších rozdělovačů, tak s nima můžeme vyzkoušet odstranit tu 41ku. Potom proměřit to čidlo teploty nasávaného vzduchu. Ahoj, děkuji za odpověď. Rád bych se určitě stavil, pokud mi může event. nějaký ten rozdělovač prodat... a pomoc proměřit to čidlo. Tlak v kolech bude dobrý a s brzdami si nevím rady. Když jsem tento týden diskutoval v několika servisech o problému, v kadani mi ve 3 řekli, že mám zkontrolovat vstřik. Buď, že bude mít špatný odpor a tím bude špatně stříkat palivo, nebo například bude poškozené samotné nebo otlačené \"těsnění\" a tím pádem skrz něj stále protéká palivo do sání... Byl jsem v kadani na vrakáči a je tam ta samá 309 jako mám já, dohodl jsem se s ním, že bych mohl přijet a nějaké díly si vyzkoušet. Myslíš, že kdybych ti zaplatil všechny výdaje a samozřejmě něco navíc, že by jsi mohl někdy přijet do kadaně a třeba zkusit ten střik přehodit apod? Děkuji za odpověď. . . btw: soukromá zpráva.. Mockrát díky všem, kteří odpovídají..hlavně tobě HAFITY!! [upravil dne 3.5.2008 CZBios] Citovat
CZBios Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Tak dnes jsem znovu vyblikal chybové kody u vozu. před tím jsem s ním jezdil a jedina chyba, kterou mi vůz zahlásil zpět je 53 - napětí na akumulátoru příliš vysoko nebo nízko... Nějaké nápady? Spotřeba zůstává stále aktuální. Dnes mi také přišel V. TK, kde je spotřeba uváděna na 6,5l. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.