Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chtěl bych se poradit ohledně nákupu kitů přímého sání.. Ale četl jsem že prý je nějaký problém se sáním teplého vzduchu od motoru.. Nemáte někdo prosím nějakej fígl..??

Odesláno

Fíglů je habakuk, stačí hledat tady v sekci ;) jinak ale můj názor je, že je to víceméně zbytečnost, kterou stejně nepoznáš. Já mam v 16V taky jen K&N vložku v origo airboxu.

Odesláno

ja som si dal do namiesto povodneho valcoviteho filtru sportovu sisku....a povodny plastovy valec co v nom bol filter som tam nehal a vnom je siska....ma to priamy privod vzduchu a ma to brutalny zvuk strasne to ziape ked mu dam na pdolahu :D ....a to preto lebo sa to ozyva v tom platovom valci...ak cete foto neni problem :roker

Odesláno
Původně zaslal: RaCes

ja som si dal do namiesto povodneho valcoviteho filtru sportovu sisku....a povodny plastovy valec co v nom bol filter som tam nehal a vnom je siska....ma to priamy privod vzduchu a ma to brutalny zvuk strasne to ziape ked mu dam na pdolahu :D ....a to preto lebo sa to ozyva v tom platovom valci...ak cete foto neni problem :roker

ja chci foto:) sefcikpavel@seznam.cz 226288825 diky:)

Odesláno

no jasne podla druhu motoru je tam ine nasavanie...ale na S16 kach je to jednoduche pozri si nejake inazeraty s fotkami a na nektorych bude aj foto motoru uz s filtrom ..a tam uvidis ako to maju vyriesene :roker

Odesláno

RaCes :potlesk tak to je prvotřídní řešení.Ja sem si chtěl dát do 106ky taky sport.filtr ale nevěděl jsem jak tam udělat ten přívod vzduchu.Tohle mě fakt nenapadlo.:super

[upravil dne 29.4.08 killer]

Odesláno

no tak toto s16kove je velmi krasne :aut ..no ani ja som dlho nevedel ako to spravit az som nasel jedneho polskeho uzivatela ktory to mal tak spravene :D a pritom je to uplne primitivne :D:roker

Odesláno
Původně zaslal: lordlacik

jakub106GTI tak ten Tvoj komplet motor vyzerá fakt supeer !!! :super

Ja mám značný chaos s káblami. Aj Vám tam kde tu visia nejaké zvyšné možno nepotrebné káble?

Děkuji:)mě tam nikde nic neleze nevím co to tam máš to vyfot třeba na to příjdeme

Odesláno

ted jsem tak přemýšlel s kámošem... když bych si chtěl udělat \"náporový sání\" tak když natáhnu husí krk z pod nárazníku k filtru tak mi to bude prd platný když tam budou zatáčky...:myslim nebo se pletu?

Odesláno

to lentilka - a proč by to bylo prd platný? já to tak mám husý krk o průměru 10cm nataženej z pod nárazníku a filtr je v pohodě studenej. jen to chci dotáhnout úplně do konce a koupim si filtr s tím plastovym krytem. kolem 17h bych mohl hodit foto jak to mám ted

Odesláno
Původně zaslal: wena99

to lentilka - a proč by to bylo prd platný? já to tak mám husý krk o průměru 10cm nataženej z pod nárazníku a filtr je v pohodě studenej. jen to chci dotáhnout úplně do konce a koupim si filtr s tím plastovym krytem. kolem 17h bych mohl hodit foto jak to mám ted

sme myslely že jak tam budou ty zatáčky tak že se tam zbrzdí a už nebude tak dobře proudit... a ještě jsem tam chtěl dát záclonu kvůli špíně ať ji moc nejde k motoru ale to už by asi bránilo proudění...:myslim

Odesláno

foto jsem nestih hodím zítra. záclonu se vykašli stejně Ti to upadne je to sportovní vzduchovej filtr tak něco snese né:mrk. já bych se toho nebál, ale musíš počítat s tím že při pomalé jízdě městem Ti to neuchladí nic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...