Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

auto je moc pěkné... i to křídlo kupodivu neruší... Motor krásný... ale ta červená v interiéru je hrozná... ale pokud se líbí tak pohoda ;)

Odesláno
Původně zaslal: 406.hdi

jo tak díky ale ono to na ty fotce vypadá divně ale ve skutenosti to neni takový zlo a hlavně na tý fotce to má takovou jinou barvu

jj, fotka může zkreslovat... pokud jedeš na sraz, zhodnotíme live ;)

Odesláno

No tak samozřejmě červený neony pod auto zadní lampy a zavařit kufr a pod nohy ten hliníkovej plech a loketní operku nevíte někdo jestli se dělal origo nějaká?

Odesláno

V motoru je to pekne nastrikane to se mi libi ale v tom interieru se mi to zda az moc ale kazdej ma svuj vkus takze jinak chalim. Jen mozna bych dal jina kolecka :)

[upravil dne 28.4.2008 paul jane]

Odesláno

Jojo taky se mi líbí pořádný křídla a ne ty malinký.Jinak kola jsou 16 škoda no chtěl sem 17 ale nedaly se sehnat s timhle et a roztečí a podložky nechci

Odesláno

Ikdyz kridlo nevypada zle, je to uz trochu moc velky. Iterier muzes udelat jinak, treba jak mam ja, ale uznavam, ze s cervenou by to asi nevypadalo moc dobre. Kola dobry, lak v motoru taky supr!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...