Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

\"Hledám\" bydlení v Praze (a blízkém okolí)

Recommended Posts

Odesláno

Pomalu se blíží doba, kdy budu muset začít intenzivně pátrat po novém příbytku, nějak akutní to ale zatím není. O co by se mělo zhruba jednat:

Do zaměstnání budu jezdit kousek od M B Luka. Čím blíž tam, tím líp, dostupnost MHD ale není podmínkou, za minulý roky sem zpohodlněl a stejně bych nejspíš jezdil autem :) Bral bych v podstatě cokoliv, od jedný neprůchozí místnosti, až klidně po celej byt s tím, že bych volný místnosti pronajmul dál. Byt jako takovej by měl bejt vybavenej (pračka, lednička, sporák ...), u místností to nutnost není, ale nezlobil bych se. Cenu schválně neupřesním, za pěkný bydlení kousek od práce bych byl ochotnej zaplatit lehce víc, než když budu muset hromadu kilometrů dojíždět. Nicméně nechci do toho cpát zbytečně moc, v horizontu několika málo let bych rád kupoval bydlení svoje.

Tak kdyby někdo o něčem rozumný věděl a vzpomněl si na mě. budu rád :super

Odesláno

Naši sousedi pronajímají byt 3+1. Je to stanice metra Hůrka. Nevím, kolik za to chtějí, hlavní bude domluva. Jak je byt vybavený netuším. Více info na čísle 603 893 294, paní, která to pronajímá, se jmenuje Stužinská.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Petralee: Díky, už jsem tam volal, nevypadá to beznadějně :super

Jednodušší by bylo napsat - \"vypadá to nadějně\" ... :D:D:D:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

MirasCC: Mluvila jsem se Stružinskýma a mám ti vyřídit, že jestli se chceš jít podívat na ten byt, tak máš zavolat v pondělí panu Stružinskému a domluvíte se, tel.: 603 250 259.

Řekni, že jsi od Borovkových.

[upravil dne 31/5/08 Petralee]

Odesláno

Petralee: Díky za zprávu! Nejsem si ale jistej, nakolik je to teď ještě aktuální. Až dorazí ostatní snad to s nima bude čas probrat a pak uvidíme. Teď bude problém v tom, že na současným bydlení máme nějakou výpovědní lhůtu a pochybuju, že by nám to tam dva měsíce podrželi. Škoda že to nevyšlo na první pokus...

Odesláno

Zkus mu zavolat. Zatím se ještě s nikým nedohodli. Jen prodloužili smlouvu sousedům do července, tak je možné, že když budeš chtít, že dva měsíce počkají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...