Kekros Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Omlovam se jestli to tu už bylo ale chtěl bych si nějak udělat imitaci dřeva na rámečky klik, nevíte někdo jak ? Mě napadla jen tapeta Díky moc Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 no jsou na to dekory nalepovací.. takže uvaha s tapetou je dobrá.. jen jsem s tím nikdy nepracoval tak nedokážu posoudit.. Jo a to je tvoje přístrojovka?? Ten bílý plast se mi dost líbí kolem topení.. Nemohl bys vyfotit celou přístrojovku a poslat na: stalmik@volny.cz?? Citovat
Kekros Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 to je střiknutý tim stříbrnym sprejem co je vidět u spolujezdce Ale zvenku to vypadá taky bíle tak přemýšlim jestli to nepřestříkam bílou Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Kekros to je střiknutý tim stříbrnym sprejem co je vidět u spolujezdce Ale zvenku to vypadá taky bíle tak přemýšlim jestli to nepřestříkam bílou no vypadá to zajímavě.. něco takového chci udělat jenom nevím jakou barvu.. Citovat
bure Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: Kekros to je střiknutý tim stříbrnym sprejem co je vidět u spolujezdce Ale zvenku to vypadá taky bíle tak přemýšlim jestli to nepřestříkam bílou tak tohle si musim striknout taky !! ;)vypada to fakt moc pekne ... jdou ty plasty snadno vycvaknout nebo nekde drzej pls? nerad bych to urval Citovat
Kekros Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Nahoře máš ten plast přichycenej na 3 torxi - vyndáš fukary ( tim že je nasměruješ dolu a zatlačíš za hořejší srtanu k sobě se ti uvolní , ale jde za to vzít i normálně a vytáhnout ) - potom zabereš k sobě po stranách na pravo mezi fukarama a vlevo taky za otvor pro fukar a pak už si musíš nějak pohrát při vyndání PS: nezapomeň při vyndání dát volant dolu Citovat
haklp Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Zdravím. vím že to tu už bylo ale nemohu to najít tak se ptám na tu nalepovací imitaci na středový panel. Kde se to dá koupit. Díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.