Mahel Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Zdravim vsetkych viem ze sa to tu uz mozno niekde riesilo ale aj tak si neviem rady tak pridavam nejake foto. Otazka od kial sa dolieva olej do prevodovky je to ten uzaver na vrchu? (viac obr1) Dalej ktorim uzaverom sa vipusta olej z prevodovky su tam dva. Nieje ten spodny (v cervenom kruzku) na vypustanie a V zltom na kontrolu hladiny oleja? (viac obr2) Tie uzaveri su z boku prevodovky pohlad od kolesa. Ten (obr 1) co ma tu zatku je na vrchu. OBR1 OBR2 DALSIE FOTO Citovat
Lenny1984 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Taky by mě to zajímalo... Včera jsem ho chtěl jít měnit a nakonec jsem to vzdal, protože si nejsem jistý, jak to vlastně je... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Ten červený je výpustný a ten žlutý je kontrolní a nápustný.Můžeš plnit i tím navrchu--je to tzv.oddech--. Auto projeď,aby olej byl teplý.Povol červený a nech vytéct--nejlépe nechat přes noc,ať vykape všechno.pak zašroubuj červený,povol žlutý,do otvoru vlož hadičku,na druhý konec nasaď trychtýř a lej olej.Pozor--půjde to pomalu!!!Nalej 2 litry,zašroubuj žlutý a hotovo. Auto by mělo stát na kolech. (vodorovně ) [upravil dne 23/4/08 ozzy1956] Citovat
sana Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 pocitam ze neaktakto to bude aj na 309 D 2 litre oleja kupene len vypustit a naliat zas som o nieco mudrejsi Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: sana pocitam ze neaktakto to bude aj na 309 D 2 litre oleja kupene len vypustit a naliat zas som o nieco mudrejsi Ano,je to stejné---pežot jak pežot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.