fitiny Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Zdravím,teda zasloužíš opravdu velkou pochvalu,byla to teda makačka,celou dobu sleduji postup,ale ten se fakt poved,je to krasavec.Teď už si opravdu za tu práci,zasloužíš jen hezký zážitky s novým autíčkem,tak ať hlavně dobře slouží. Citovat
Guest novoták Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 je to fakt nádherný já bych to asi nedokázal, nepříde vám že ty světla vypadají jak 505ka:D:o Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Honza309D Paráda, klobouk dolů, až za měsíc pojedu pro další várku dílů, tak se konečně musíme sejít. Díky,tak jestli pojedeš za měsíc okolo,tak spicha dáme,rozhodně,klidně třeba v Brodě na benzíně nebo tak.Tady je jasně vidět,proč jsem neměl minule čas,ale věřim že to příště vyjde;) Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: fitiny Zdravím,teda zasloužíš opravdu velkou pochvalu,byla to teda makačka,celou dobu sleduji postup,ale ten se fakt poved,je to krasavec.Teď už si opravdu za tu práci,zasloužíš jen hezký zážitky s novým autíčkem,tak ať hlavně dobře slouží. Díky moc:mad: Už jenom barva a pár detailů,posadit na zem a je to tak nějak hotový (kecám,vždycky je co předělávat:D).Snad bude alespoň tuhle sezónu sloužit bez nějakých větších problémů,loni jsem si svého auta moc neužil,tak snad letos to vyjde...hlavně to nerozflákat... Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: novoták je to fakt nádherný já bych to asi nedokázal, nepříde vám že ty světla vypadají jak 505ka:D:o Díky:)taky se mi to docela zamlouvá,lepší než všude kit...Ty světla určitě nějakou pododnost nezapřou,to je pravda:D:super Citovat
milhaus Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 ten zadní nárazník se mi líbí čím dál víc (a to jsem měl o pár stránek dřív určité \"výhrady\" ).Jak je to náročné na provedení?Je to \"jen\" sehnat nárazník, zkrátit-seříznout podle kol a hotovo nebo se za tím skrývá něco víc?Poskytl by jsi své know-how:roll ? Předpokládám,že je to nárazník ze 306 kombi...nebo sedan? Sám jsem zkoušel napasovat přední nárazník ze 306ky,ale ta plastová výztuha je tam navařená fest,tak jsem to nechal být.... [upravil dne 5/4/09 milhaus] Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: milhaus ten zadní nárazník se mi líbí čím dál víc (a to jsem měl o pár stránek dřív určité \"výhrady\" ).Jak je to náročné na provedení?Je to \"jen\" sehnat nárazník, zkrátit-seříznout podle kol a hotovo nebo se za tím skrývá něco víc?Poskytl by jsi své know-how:roll ? Předpokládám,že je to nárazník ze 306 kombi...nebo sedan? Sám jsem zkoušel napasovat přední nárazník ze 306ky,ale ta plastová výztuha je tam navařená fest,tak jsem to nechal být.... [upravil dne 5/4/09 milhaus] Klidně ti řeknu jak jsem to dělal.Seženeš zadní nárazník na 306 Sedan (je jedno jaký model-old-new...).Pak musíš odstanit tu výztuhu,ta tam nepasuje.Jde to blbě,musíš jí hodněkrát naříznout a pak jí prostě vytrhat ven.Pak nahoře na té hraně,kde se dotýká nárazník se zadním čelem musíš lehce zbrousit,aby jsi neměl boky moc napružený až je budeš přidělávat.Potom jsem podle origo nárazníku na 309 sežíznul konce boků které navazují na lem.Je tam problém s úchytama,já to řešil tak,že jsem vzal úchyty z 309,navtral je skrz nárazník,sešrouboval na fest,zapustil šrouby a pak překytoval.Já osobně jsem nedával výztuhu,a zezadu mám nárazník přišroubovaný na zadní čelo (2 šrouby,ale hodně dlouhý....!). Pak už jen dodělat nedostatky,plnič a lak.Jo,je tam problém ještě s výfukem,protože ten nárazník je nižší než origo na 309,tak že ho buď musíš dát dolů a riskovat že budeš někde škrtat (v případě laďáku) nebo jako já že uřízneš koncovku.Vlečné oko tam nechat můžeš,pasuje na díru v nárazníku,ale taky jseh ho ušmiknul,nepoužívám o a stejně se mi to pak nelíbilo:D Citovat
Jenda 309 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Takhle se rozvalovat přes celej kopeček Ta 306 to je ta co se tu nedávno prodávala žejo? Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Jenda 309 Takhle se rozvalovat přes celej kopeček Ta 306 to je ta co se tu nedávno prodávala žejo? Přesně tak, ta 306 se tu nedávno prodávala...Už se prodala a má nového majitele, Mě... Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Kuba 306 S16 Původně zaslal: Jenda 309 Takhle se rozvalovat přes celej kopeček Ta 306 to je ta co se tu nedávno prodávala žejo? Přesně tak, ta 306 se tu nedávno prodávala...Už se prodala a má nového majitele, Mě... Přesně tak,konečně má zase ve znaku LVA a né píč... Citovat
Jenda 309 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Ale no tak S16 taky pěkná tak ať dobře jezdí a hlavně dlouho Citovat
jakub106GTI Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 ty jo koukám že jste všichni ze Světlé nad Sázavou že bych se přijel někdy podívat mám kousek chatu:) Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Jenda 309 Ale no tak S16 taky pěkná tak ať dobře jezdí a hlavně dlouho Zní to blbě ale je to tak:D Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: jakub106GTI ty jo koukám že jste všichni ze Světlé nad Sázavou že bych se přijel někdy podívat mám kousek chatu:) Jasný,z našeho okresu (HB) je tu lidí docela dost,jak ze Světlé,tak z Brodu,Ledče... Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Jasný, já jsem taky pro každou špatnost:D Mohli bysme někdy uspořádat takovej malej soukromej srazík:super Citovat
s1600 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Kuba 306 S16-hod sem video se zvukem,chci slyset ten Raggazzon...:D309 neni muj salek kavy,ale tahle je moc pekna,dobry napady,zvlast se mi libi predni optika:potlesk Sorry za :xvul [upravil dne 6/4/09 s1600] Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Kuba 306 S16 Jasný, já jsem taky pro každou špatnost:D Mohli bysme někdy uspořádat takovej malej soukromej srazík:super Takovej malej regionek:D Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Kuba 306 S16 Jasný, já jsem taky pro každou špatnost:D Mohli bysme někdy uspořádat takovej malej soukromej srazík:super Takovej malej regionek:D minisrareg? Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Kuba 306 S16 Jasný, já jsem taky pro každou špatnost:D Mohli bysme někdy uspořádat takovej malej soukromej srazík:super Takovej malej regionek:D minisrareg? No,spíš jen se tak sejít,nic oficiálního nejspíš.... Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Kuba 306 S16 Jasný, já jsem taky pro každou špatnost:D Mohli bysme někdy uspořádat takovej malej soukromej srazík:super Takovej malej regionek:D minisrareg? No,spíš jen se tak sejít,nic oficiálního nejspíš.... Přesně tak. jen tak se sejít, pokecat a okouknout ostatnim jejich stroje:super... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.